catalin004 Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Eu cred ca merge lipit si fara sita BGA...sunt destule tutoriale pe youtube fara sita....se curata cu tresa placa si integratul , apoi se da cu flux peste fiecare componenta si cu letconul si mult fludor se reconstruiesc mici bilute pe pad-uri...logic ca nu vor fi constante, insa la suprapunere riscul este destul de mic sa nu se faca lipirea tuturor pinilor cu suflanta/irda....am facut asemenea prostioare pe la telefoane mobile(in tinerete :))....merita incercat, dar trebuie si aparatul pt proba.... Link spre comentariu
Marian Roman Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Acum 3 ore, catalin004 a spus: Eu cred ca merge lipit si fara sita BGA...sunt destule tutoriale pe youtube fara sita....se curata cu tresa placa si integratul , apoi se da cu flux peste fiecare componenta si cu letconul si mult fludor se reconstruiesc mici bilute pe pad-uri...logic ca nu vor fi constante, insa la suprapunere riscul este destul de mic sa nu se faca lipirea tuturor pinilor cu suflanta/irda....am facut asemenea prostioare pe la telefoane mobile(in tinerete :))....merita incercat, dar trebuie si aparatul pt proba.... Mai greu de pus în practică Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 De scos si lipit il lipesc fara sita dar nu am adaptor BGA asta este problema nu lipitul 1 Link spre comentariu
Marian Roman Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Acum 3 ore, Florinel TV a spus: De scos si lipit il lipesc fara sita dar nu am adaptor BGA asta este problema nu lipitul nu am gasit nicaieri informatii daca s-ar putea citi / scrie in circuit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum