Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema Samsung le32c450e1w

Postări Recomandate

Eu cred ca merge lipit si fara sita BGA...sunt destule tutoriale pe youtube fara sita....se curata cu tresa placa  si integratul , apoi se da cu flux peste fiecare componenta si cu letconul si mult fludor se reconstruiesc mici bilute pe pad-uri...logic ca nu vor fi constante, insa la suprapunere riscul este destul de mic sa nu se faca lipirea tuturor pinilor cu suflanta/irda....am facut asemenea prostioare pe la telefoane mobile(in tinerete :))....merita incercat, dar trebuie si aparatul pt proba....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Roman

7

• Florinel TV

4

• catalin004

3

• vergil

2

Acum 3 ore, catalin004 a spus:

Eu cred ca merge lipit si fara sita BGA...sunt destule tutoriale pe youtube fara sita....se curata cu tresa placa  si integratul , apoi se da cu flux peste fiecare componenta si cu letconul si mult fludor se reconstruiesc mici bilute pe pad-uri...logic ca nu vor fi constante, insa la suprapunere riscul este destul de mic sa nu se faca lipirea tuturor pinilor cu suflanta/irda....am facut asemenea prostioare pe la telefoane mobile(in tinerete :))....merita incercat, dar trebuie si aparatul pt proba....

Mai greu de pus în practică

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Florinel TV a spus:

De scos si lipit il lipesc fara sita dar nu am adaptor BGA asta este problema nu lipitul

nu am gasit nicaieri informatii daca s-ar putea citi / scrie in circuit

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări