Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pesta porcină (o alta abordare)

Vizitator

Postări Recomandate

Eu am o intrebare, nu stiu daca am pai pus-o aici: cum drac ajunge pesta asta la kilometrii distanta, de la un porc la altul? Prin vint? Pe incaltari sau cauciucuri?? Eu inteleg ca o chestie contaminata, de la un focar, ajunge in alta parte si intra in contact cu alt porc. Asta ar fi valabil la vecini, in curti apropiate dar nu dintr-un capat in altul al tarii.

Si, colac peste pupaza, poc, oaia nebuna. Cum a aparut frate?

Link spre comentariu

Prima ,a fost boala vacii nebune , apoi gripa aviara , a urmat pesta porcina si acum boala oii .

CINE CREDE CA EI NE FAC BINE ?!!   CINE MAI CREDE CA NE VOR BINELE ????!!!!

Cand vrei sa tii o tara sub papuc , sau "altefel" spus ,sa stai cu bocancul pe gatul omului ca SA NU MISTE IN FRONT , ucizi si iei ce are el de la natura .( animalele ,care sunt baza existentei lui de mai bine de 3000 de ani )

Si dupa ce ai luat tot, poti sa-ti permiti sa urli la ei "MERGETI LA VOT ,nu iesiti  in strada ".

JOS GUNOAIELE !

Link spre comentariu
Acum 42 minute, icar a spus:

Eu am o intrebare, nu stiu daca am pai pus-o aici: cum drac ajunge pesta asta la kilometrii distanta, de la un porc la altul? Prin vint? Pe incaltari sau cauciucuri?? Eu inteleg ca o chestie contaminata, de la un focar, ajunge in alta parte si intra in contact cu alt porc. Asta ar fi valabil la vecini, in curti apropiate dar nu dintr-un capat in altul al tarii.

Si, colac peste pupaza, poc, oaia nebuna. Cum a aparut frate?

mistreții o răspândesc

Link spre comentariu

Pe mine ma șochează babuta, dupa ce a rezolvat cazul si a ramas cu porcu a mai si făcut misto de ei si a bagat porcu de portelan la mișto :rade:in coteț, ar merita măcar titlul de cetățean de onoare in Dolj:n1

Link spre comentariu
1 oră în urmă, razvan-l1 a spus:

Nu !!!! E prostia turmei !!!!!!!!!!!!

Mare dreptate ai. Totusi cei ce vor sa iasa din turma observa ca aceasta pesta a aparut prin toata Europa dar aia de prin vest sunt mai norocosi, politicienii lor se ocupa de problemele reale pe cand ai nostri au ca singura preocupare justitia, de parca Romania ar fi o tara de infractori si grija cetateanului e cum sa scape de puscarie... 

Link spre comentariu

Sunt din Dolj. Am vazut comunicate de la primarii care indemnau la calm. Sa stea oamenii linistiti ca singurul focar din Dolj a fost lichidat. Deasemenea, o alta primarie spune ca se stia din iunie ssu iulie 2017 si chiar au dat un raport cu numarul de cazuri si valorile despagubirilor acordate, pe fiecare judet. Acum 4 zile, un domn care mergea la serviciu mi-a spus ca "la noapte il tai". Oamenii nu vor sa isi dea agoniseala doar pe presupuneri. Cica au crescut si vanzarile de lazi frigorifice in zona. 

Link spre comentariu

E solutia cea mai inteleapta daca autoritatile sunt slab organizate, am vazut ca in Transilvania au reusit sa opreasca pesta deci se poate, oricum intelepti oamenii din Dolj decat sa stea sa jeleasca porcul mai bine asa! 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări