dan cod Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Eu am zis demult să verifice trafurile dar na.... Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Va salut nu am cum sa trimit poza ca ,camera de la telefon imi scoate pozele in ceata,deja am sunat la noi la D.....xsi doamna de acolo e noua si prea are habar,daca nu i-au legatura cu dl Vergil sau cu altcineva.Eu sunt din Braila si cand mi-am facut pagina am omis sa pun locatia la profil.Oricum eu va multumesc ptr sprijinul acordat,dvs si tuturor colegilor Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Am verificat chiar acum . Am dar tot de Samsung , configuratie SMD , dar cu pinii in capete . 6504I87hy16(GP)-03 Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Noiembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 La 04.11.2018 la 7:45, dan cod a spus: Acolo ai traf defect zic eu. Măsoară cu atenție toate secundarele și vei vedea diferența. Fara un traf nu merge deloc deci nu poți lua pe rand cate unul. Buna dimineata, dl dan cod experienta isi pune cuvantul,sincer nu prea am reparat plasme cu tuburi ccfl asta e al doilea dar si cel mai afurisit.Nu am gasit traf original[400P604026 [GP] } L-am montat pe cel care l-am avut 4007,,,,,,,,, A fost destul de simplu si sincer va spun nu ma astepam la reusita.Cel original avea infasurarea de sub 1ohm pe partea stanga,legata in serie,iar 4007...... le avea in paralel.Atrebuit nu mai sa le pun in serie si sa rezolvat problema.Va multumesc tuturor ptr ajutorul acordat Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 "plasme cu tuburi ccfl" 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Multi zic plasme la LCDuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum