Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung model LE32T51SX/XEC

Cojocea Aurel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cojocea Aurel

12

• cornel1962

6

• vergil

4

• dan cod

4

Va salut nu am cum sa trimit poza ca ,camera de la telefon imi scoate pozele in ceata,deja am sunat la noi la D.....xsi doamna de acolo e noua si prea are habar,daca nu i-au legatura cu dl Vergil sau cu altcineva.Eu sunt din Braila si cand mi-am facut pagina am omis sa pun locatia la profil.Oricum eu va multumesc ptr sprijinul acordat,dvs si tuturor colegilor

Link spre comentariu
La 04.11.2018 la 7:45, dan cod a spus:

Acolo ai traf defect zic eu. Măsoară cu atenție toate secundarele și vei vedea diferența.

Fara un traf nu merge deloc deci nu poți lua pe rand cate unul.

Buna dimineata, dl dan cod experienta isi pune cuvantul,sincer nu prea am reparat plasme cu tuburi  ccfl asta e al doilea dar si cel mai afurisit.Nu am  gasit traf original[400P604026 [GP]  } L-am montat pe cel care l-am avut 4007,,,,,,,,,  A fost destul de simplu si sincer va spun nu ma astepam la reusita.Cel original avea infasurarea de sub 1ohm pe partea stanga,legata in serie,iar 4007...... le avea in paralel.Atrebuit nu mai sa le pun in serie si sa rezolvat problema.Va multumesc tuturor ptr ajutorul acordat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări