Cojocea Aurel Postat Noiembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 Dl Cornel1962 va multumesc ptr sugestii si bineinteles tuturor colegilor,deci am facut cum mi-ati spus dvs am decuplat BL_ON dupa MB si am alimentat cu 5v stabilizat tensiunea de 24v se mentine dupa sursa lui chiar daca se stinge displayul .Dupa ce sa stins ,am lasat becul de 24v cuplat si sta aprins foarte vioi deci are amperaj cum trebuie,dar 5v care i-am pus separat de sursa tot dispare si se opreste ca si cumar fi alimentat de pe sursa lui.Azi e Duminica il las in p[ace,poate dupa ora 12 ca ma racaie.Va multumesc ptr intelegeresi daca se poate un sfat o ideie e binevenita Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 Cumpara toata placa si ai rezolvat problema Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Noiembrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 Salut colegul Modoran cat costa una te rog cu aproximatie,vorbesc cu clientul sa vad daca ii convine ,eu cred ca daca mai prinunul ca asta ma apuc de cizmarie sau altceva,ma scos din uz Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 (editat) Poate fi si de la un traf . Dar poate fi si o lampa cu probleme , mai ales ca e vechi . Dealtfel sa spus mai sus . Eu nu as cumpara alta placa ......nu se merita , poate fi reparata . Editat Noiembrie 4, 2018 de vergil corectare Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 Nu ne-a spus care este controllerul sa vedem daca se poate anula protectia. DOAR PENTRU PROBE. Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 E secretos .......sau nu stie ce vrea . Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 Incearca sa pacalesti protectia de proba , ce controler are ? Link spre comentariu
yokoono Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 8 minutes ago, vergil said: E secretos .......sau nu stie ce vrea . Eu cred ca nu stie care este. Este un "gandac" mare cu picioare pe doua laturi. Poate avea 14,16,18 etc. picioare. Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 OZ960 sau OZ964... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 ...daca controlerul este OZ960, incercati cu un LED din pin.4 la masa si va lamuriti !!! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 ...valabil si pentru OZ964, desigur ! Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Acum 21 ore, vergil a spus: E secretos .......sau nu stie ce vrea . Dl Vergil ,buna dimineata nu sunt secretos nu am de ce,nu am cum sa ma supar pe dvs ca suntem braileni amandoi daca nu va deranjez am sa va sun mai tarziu,am nr de tf al dvs Link spre comentariu
vergil Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Era mult mai bine sa treceti locatia la profil . Eu de unde sa stiu ca santeti Brailean . Link spre comentariu
Cojocea Aurel Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 1 oră în urmă, cornel1962 a spus: ...valabil si pentru OZ964, desigur ! Buna dimineata Dl Cornel 1962 am gasit T6 cu o infasurare intrerupta.Am gasit la cineva o placa dar m-am bucurat degeaba are seria 4007L610006[GP] are altfel infasurarile Acum 5 minute, vergil a spus: Era mult mai bine sa treceti locatia la profil . Eu de unde sa stiu ca santeti Brailean . Aveti dreptate,daca mai aveti acelasi nr de tf va sun,aveti Vodafone nu? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 OK, ma bucur ca ati gasit " buba ", ma uit si eu prin jucariile mel, dar era buna o poza clara cu traf-ul ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum