Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung model LE32T51SX/XEC

Cojocea Aurel

Postări Recomandate

Dl Cornel1962 va multumesc ptr sugestii si bineinteles tuturor colegilor,deci am facut cum mi-ati spus dvs  am decuplat BL_ON dupa MB si am alimentat cu 5v stabilizat tensiunea de 24v se mentine dupa sursa lui chiar daca se stinge displayul .Dupa ce sa stins ,am lasat becul de 24v cuplat si sta aprins foarte vioi deci are amperaj cum trebuie,dar 5v care i-am pus separat de sursa tot dispare si se opreste ca si cumar fi alimentat de pe sursa lui.Azi e Duminica il las in p[ace,poate dupa ora 12 ca ma racaie.Va multumesc ptr intelegeresi daca se poate un sfat o ideie e binevenita

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cojocea Aurel

12

• cornel1962

6

• vergil

4

• dan cod

4

Salut colegul Modoran cat costa una te rog cu aproximatie,vorbesc cu clientul sa vad daca ii convine ,eu cred ca daca mai prinunul ca asta ma apuc de cizmarie sau altceva,ma scos din uz

Link spre comentariu

Poate fi si de la un  traf . Dar poate fi si o lampa cu probleme , mai ales ca e vechi . 

Dealtfel sa spus mai sus .

Eu nu as cumpara alta placa ......nu se merita , poate fi reparata .

Editat de vergil
corectare
Link spre comentariu
8 minutes ago, vergil said:

E secretos .......sau nu stie ce vrea .

Eu cred ca nu stie care este. Este un "gandac" mare cu picioare pe doua laturi. Poate avea 14,16,18 etc. picioare.

Link spre comentariu
Acum 21 ore, vergil a spus:

E secretos .......sau nu stie ce vrea .

Dl Vergil ,buna dimineata nu sunt secretos nu am de ce,nu am cum sa ma supar pe dvs ca suntem braileni amandoi daca nu va deranjez am sa va sun mai tarziu,am nr de tf al dvs

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cornel1962 a spus:

...valabil si pentru OZ964, desigur !

Buna dimineata Dl Cornel 1962 am gasit T6 cu o infasurare intrerupta.Am gasit la cineva  o placa dar  m-am bucurat degeaba are seria 4007L610006[GP] are altfel infasurarile

Acum 5 minute, vergil a spus:

Era mult mai bine sa treceti locatia la profil . Eu de unde sa stiu ca santeti Brailean .

Aveti dreptate,daca mai aveti acelasi nr de tf va sun,aveti Vodafone nu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări