Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invertor defect ledul galben aprins

Vizitator mic_cristian2000

Postări Recomandate

am un invertor ,de fapt o placa de invertor de sudura ,carcasa este de la un ups mai vechi, si scoate la borne 25v aproximativ insa nu are putere sa topeasca nimic

am facut ceva cautari insa nici un rezultat . Pozitionarea pieselor se aseamana cu tecnica 144 164 insa nu este la fel la control dupa ce am vazut.

intrebare - daca pun doi trei condensatori in paralel la borne se poate folosi la sudat ? merita oare  incercat ?

Link spre comentariu

are acest cod TW115304  pe partea de forta  are  60cph03 3buc  si inainte de traf irgp4068d doua buc

Editat de mic_cristian2000
Link spre comentariu
La 02.11.2018 la 15:19, mic_cristian2000 a spus:

daca pun doi trei condensatori in paralel la borne se poate folosi la sudat ? merita oare  incercat ?

Nu  incerca, nu o sa functioneze sigur !, eu zic sa-l duci la cineva care are habar de chestii din astea ....ai cunostinte, ai mai reaprat invertoare  de sudura ?

Ai grija ca acolo sunt curenti  mari, nu te juca !!!.

Editat de validae
ai (mai) reparat nu are nevoie de cratimă între,,m,, și ,,ai,,...
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

multumesc  tuturor de ajutor  am reusit in sfarsit sa repar placa ledul galben sa stins

am schimbat optocuplorii si acum am pe iesire  tensiune de 50v  

ramane sa testez cu electrod

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări