Vizitator adriand Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 Va salut, am o pompa submersibila de la Wassertechnik WTX2460-75. La 3 luni de la iesirea din garantie a cedat snec-ul. Stie cineva cum se poate scoate plasticul de peste snec pentru inlocuire?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 (editat) Daca plasticul este lipit de snec, recomand indepartarea mecanica a plasticului. Stii ce fel de plastic este? PVC,PP,PE ? Din ce spui snecul este din metal, acoperit cu plastic. Sincer, sint cam sceptic in ceea ce priveste,imbracarea snecului cu plastic. Pe capetele snecului sint cumva rulmenti ,sau numai pe un capat? Daca rulmentii sint numai pe un capat,atunci se explica uzura snecului. Editat Noiembrie 3, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Vizitator adriand Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 Multumesc, am reusit prin indepartare mecanica. Link spre comentariu
Vizitator Iancu Gheorghe Postat Septembrie 28, 2019 Partajează Postat Septembrie 28, 2019 salut, cum si reusit sa desfaci capacul pompei, ma chinui foarte mult la el si nu da roade, as aprecia niște sfaturi Link spre comentariu
Sory Postat Martie 9, 2020 Partajează Postat Martie 9, 2020 (editat) Buna, acum am vazut intrebarea. Se trage de el in sus. De unde se poate cumpara melcul (rotorul) si statorul? Capacul se desface prin desfiletare, dar trebuie lucrat cu multa atentie Editat Martie 9, 2020 de Sory Link spre comentariu
sorin2020 Postat Aprilie 22, 2020 Partajează Postat Aprilie 22, 2020 salutare, de unde ati cumparat snecul, am si eu o pompa asemanatoare ? Link spre comentariu
AlexMob Postat Februarie 9, 2021 Partajează Postat Februarie 9, 2021 Salut! Am si eu o astfed de pompa, exact acelasi model si tocmai s-a stricat snecul - cauciucul ala care face legatura dintre electric si melc s-a rupt si nu mai baga apa. De unde ati cumparat snecul/melcul? Multumesc! Link spre comentariu
Vasile istudor Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 La 22.04.2020 la 17:48, sorin2020 a spus: salutare, de unde ati cumparat snecul, am si eu o pompa asemanatoare ? Îmi spuneți și mie de unde ați cumpărat snecul am si eu o problema asemănătoare Link spre comentariu
vera Postat August 5, 2021 Partajează Postat August 5, 2021 (editat) Setul (stator,rotor si simering) pt. pompa submersibila, l-am cumparat saptamana asta, din piata de la Moghioros. Deoarece prezoanele erau mancate de rugina, am mai cumparat si o tija filetata de inox, din care sa le fac. Urmeaza sa ie montez si sa vad rezultatul (sper sa fie OK). PS-sa nu se inteleaga gresit, stator=piesa de cauciuc in care se invarte snecul, rotor=snec. PPS-trebuie cumparat si statorul. Le-am comparat cel vechi si cel nou. Cel vechi este uzat, balangane snecul in el. In cel nou intra snecul la fix. Editat August 5, 2021 de vera Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum