Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IGBT pack 1700V 450A infineon FS450R17KE3

JQ

Postări Recomandate

Vand un set de IGBT infineon FS450R17KE3 

Pack de 6 IGBT, 1700V 450A, pentru puteri foarte mari.  Pretul de nou e foarte mare pentru orice proiect de amatori,totusi  as vrea sa il dau pentru ~ 1100 ron, cam 10% din valoarea reala.

15411585680362066919265.jpg

1541158601271-101400793.jpg

Editat de JQ
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• JQ

7

• Stefan

1

• sesebe

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Propunere de pret? Pai 10% din valoarea reala, asa cum afirmati in primul mesaj.

Valoarea reala a unei componente SH complexe = 50% din pretul produsului NOU (vezi mouser)

Nu am comentat pretul, deoarece asta in mod absurd contravine regulamentului, ci am raspuns la mesajul de mai sus.

Editat de Stefan.
Link spre comentariu

Cred ca glumesti, si cred ca stii de gluma :)

Pe acest forum se vand chestii de 3-5 lei...eu zic sa-l pui pe site-ul ala din trei litere si sa astepti, in general cine repara si are nevoie de asa ceva cere factura.

In industrie nu-i interereseaza ca dau 500 sau 1000 euro pe o piesa, important e sa le poata fi livrata instant si cu garantie + forme legale de a se scade pe acte.

Mai bine fa un tesla coil de mari dimensiuni si ai sanse sa te scapi si de aceasta piesa.

Free up !

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Adevarat :tryre ! Ma gandeam ca totusi vrea cineva sa faca un convertizor , aparat de sudura , tesla coil:) cum ziceti , care sa nu se incalzeasca prea tare, sau care sa concureze cu fulgerele sfantului IIie. 

Sunt disponibil si pentru schimburi cu ceva gen osciloscop digital sau statie audio. 

Si mai e loc de negocieri, degeaba am ferrari daca n am bani de benzina! Prefer sa le dau cuiva care le foloseste.

Editat de JQ
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări