valioval Postat Noiembrie 1, 2018 Partajează Postat Noiembrie 1, 2018 Buna ziuava rog ma ajutati aici cu un soft sau bin pentru led tv hisense model LHD32D33EU cuplaca de baza tp.sis231.83 si displai JHD315GH va rog astept multumesc . Link spre comentariu
valioval Postat Noiembrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2018 Chiar nu are nimeni ?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 (editat) On 11/1/2018 at 12:42 PM, valioval said: Buna ziuava rog ma ajutati aici cu un soft sau bin pentru led tv hisense model LHD32D33EU cuplaca de baza tp.sis231.83 si displai JHD315GH va rog astept multumesc . Mai colegule Oval tu chiar ne iei la misto, esti Roman sau nu stii sa scrii, ce-i panarama aia de postare??? De-aia nu te ajuta nimeni!! Editat Noiembrie 4, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
valioval Postat Noiembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Bine domnu le dupa ce fac meditatie la gramatica am sa va scriu aici daca de aceia deranjez .Acum nu ne mai ajutam ca oameni doar daca suntem frumosi la fata cu bani sa stam in orras mare si cunoscatori de engleza .Vai de capul nostru de Romanasi ... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Cauta aici http://remont-aud.net/search/?q=TP.SIS231.83&t=0 si vezi daca gasesti dump pentru tv-ul tau si til descarc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum