Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplif pt subwoofer

Vizitator cili

Postări Recomandate

Vizitator cili

nu mai pot sa scriu acolo..:((..scuze,mi`am reinstalat windowsul..da il misca..si inca il misca f tare...daca nu ma insel e tda7000 si ceva nu mai stiu exact..aveai dreptate scoate in jur de 50 de W reali...am masurat sa vad..pe site scria 100 W..ce kit de amplificare imi recomandati pentru subwooferul ala..?la ce putere..?cam cat ma ajunge..?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pitbull_bog

3

• bradacalin

2

• lalihifi

2

• Rang3r

1

e tda 7294 cel mai probabil care alimentat corespunzator da 70w...nu prea stiu ce sa-ti zic sa iei...in locu tau as scapa si de amp si de dif si m-as reprofila ;) 1 amp si 1 dif bazat si gata. daca esti dispus sa faci sacrificiul asta zi si te sfatuim ce sa alegi ;)

Link spre comentariu
Vizitator cili

e tda 7294 cel mai probabil care alimentat corespunzator da 70w...nu prea stiu ce sa-ti zic sa iei...in locu tau as scapa si de amp si de dif si m-as reprofila ;) 1 amp si 1 dif bazat si gata. daca esti dispus sa faci sacrificiul asta zi si te sfatuim ce sa alegi ;)

La subwoofer nu pot sa renunt..chiar imi place cum se aude..cat se aude..se aude f clar si f tare...insa credeam ca din cauza lui se aude asa..daca vrei sa ma ajuti..recomanda`mi un kit corespunzator...care sa nu fie prea costisitor..:d
Link spre comentariu

...daca nu ma insel e tda7000 si ceva nu mai stiu exact..

TDA 7000 este un demodulator FM (fabricat de Philips) folosit in radiouri portabile, si nu are nici o tangenta cu TDA7294.Numai bine.
Link spre comentariu
Vizitator cili

pai.poti sa incepi prin a spune ce tensiune ai la traf...asta in cazul in care vrei sa schimbi doar kitul.

Am +/- 24 V pe 120 se poate sa pun un kit mai mare pe asta..?corespunzator subwooferului..?
Link spre comentariu

pai.

poti sa incepi prin a spune ce tensiune ai la traf...asta in cazul in care vrei sa schimbi doar kitul.

Am +/- 24 V pe 120 se poate sa pun un kit mai mare pe asta..?corespunzator subwooferului..?
banuiesc ca prin asta ai vrut sa zici 120 va, nu?

Mai mult de atat (daca ai 1 tda 7294) nici nu poti scoate cu acel traf.

Link spre comentariu

nu intreba acelasi lucru intr-o suta de parti.Si la incinte si la difuzoare si aici ne bati la cap cu kitul tau cu tda7000 si ceva.( lei vechi, sau noi nu stiu :smt001 )Mai si postezi 5 mesaje unul dupa altul sa scoti lumea din sarite.Daca nu esti in stare sa scrii un mesaj normal atunci rezolvati nevoile de comunicare pe mirc.Subiectul se inchide! :toimonster: Si probabil se va inchide si la celelalte sectiuni.Sper ca vei trage niste concluzii si te vei da pe brazda. :goodman:

Link spre comentariu
Vizitator cili

nu te bate nimeni pe tine la cap...vad ca te stresezi singur...cei cu bun simt mi-au raspuns si le multumesc..imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia si de mai multe ori..daca te uiti bine nu sunt inregistrat de mult si nu am postat de multe ori..puteai sa ma atentionezi..nu sa faci pe viteazul..referitor la tda`ul meu..sunt mandru de el pentru ca eu l`am facut..nu sunt profesionist si nici nu prea le am cu electronica..dar nu ma dau asa mare ca tine si intreb...nu cred ca e o rusine sa intrebi..dar in ziua de astazi nu prea mai sunt oameni cu obraz..predomina cei ca tine..

Link spre comentariu

nu trebuie sa te iei de Sharky el e moderator si acesta e rolul lui, printre altele, sa mentina ordinea cat de cat pe forum, ai putea sa te uiti in regulamentul forumului si ai sa vezi ca ai incalcat cateva din reguli. Si daca nu ai observat scrie mare : E bine de citit, cunoasterea lui va fereste de necazuri pe acest forum.

Si ontopic: Depinde cati bani esti dispus sa investesti:

1. varianta ieftina cu care nu o sa scoti tot ce poate difuzorul dar o sa sune mai bine decat cu cel vechi. http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=486 cu un traf 2x25vac la vreo 250va-300va

2. varianta mai scumpa dar cu care o sa-l poti folosi la capacitate maxima difuzorul

http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=487 unu din acesta subalimentat, undeva la +/-50 +/-55vcc pt a scoate cam 230-250w in 4 ohm.

pentru acesta ai nevoie de un traf de vreo 350-400va la o tensiune 2x38vac

Trafuri poti vb cu userul Shambala sau dj dog daca au ce te intereseaza pe tine.

Varianta a 2a e sensibil mai scumpa, dar e de o calitate mai buna si vei avea certitudine ca nu vor intra distorsiuni in difuzor. :partyman:

Link spre comentariu
Vizitator cili

as opta pentru prima varianta...e mai accesibila daca scoate 150 W rms eu cred ca e destul pentru camera...eu am acelas kit numai ca are 1xtda7294..varianta care mi`ai propus` tu scoate cu mult mai mult decat ce am eu..?adica daca are 2xtda7294 scoate dublu fata de ce am eu..?traful de pe kitul meu are urmatoarele caracteristici: P= 12V x 10A = 120VA ..cati W curati scoate(pe 4 si 8 ohm )..? dar cel cu 2xtda7294?

Link spre comentariu

Hai sa o luam altfel. Traful tau nu e bun pentru nici macar 1 tda7294, din cate stiu eu pt tda7294 ai nevoie de alimentare simetrica iar din cate ai spus tu ai doar 12v 0v ori tie ti-ar trebui minim 12v 0v 12v, dar asa nu o sa scoti putere din el si o sa sune prost (uitate in datasheetul integratului ca merge pana la +/-40) deci nu e bun trafu pe asa ceva. Prima data cand ti-am sugerat ceva nu am fost atent (uitandu-ma si eu prin datasheet) am vazut ca pentru 2 tda 7294 puse in punte, tensiunea maxima la care le poti alimenta este de +/-25v (poti sa le folosesti doar pe 8 ohm deoarece in momentul cand pui 2 amplificatoare (integrate) in punte, fiecare inegrat va vedea o sarcina de 4 ohm).Deci in concluzie ai nevoie de un traf de 2x17~18vac de aprox 250va.Cel cu 2 tda7294 puse in punte scoti 150w in 8 ohm (cu alimentarea potrivita)

Link spre comentariu
Vizitator cili

miiii de scuze...ce prost sunt..am facut mai multe comenzi la mai multe trafuri..ala era de la casetofonul de masina..scuze,:(..pentru kitul pe care il am eu pentru subwoofer am facut comanda asta :transformator de 150 VA cu 2 secundare de 24 volti alteraniv..iar kitul de amplificare este asta...1 x WOF100 - Kit amplificator woofer activ 100 wati.. kitul ala 2xtda7294 nu pot sa`l folosesc pentru subwooferul ala de jbl ?pentru ca e pe 4 ohm..?ce kit mai puternic pot sa folosesc cu traful ala si sa fie compatibil cu JBL`ul meu..sa mearga si pe 4 Ohm..nu ma lamureste si pe mine nimeni..?:d..:).

Link spre comentariu
Vizitator cili

ti`am atasat poza kit`ului..sa vezi cum arata kitul..(ma poate ajuta cineva in legatura cu kitul..?)pot sa folosesc acel kit 2xtda7294 pe un subwoofer care are impedanta de 4 Ohm?..ce kit de amplificare mai mare decat cel pe care`l am eu pot sa folosesc cu traful meu(150 VA cu 2 secundare de 24 volti alteraniv) pentru subwoofer..?pot sa folosesc acel kit 2Xtda7294 cu traful asta..?Daca aveti cunostinta...puteti sa ma ajutati..nu ezitati..:d..va rog frumos!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări