Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar ram Pc Pentium 2

Vizitator

Postări Recomandate

Salut, cumpar ram 32MB sau 64MB pentru Pc Pentium 2, cine mai are asa ceva este rugat sa posteze aici ca sa ne putem intelege la pret.

Asa arata rami

1421880886_RAMPENTIUM2.thumb.jpg.b7bc8501c3bdadec41e57d32e23a05d0.jpg

166526739_RAMPENTIUM2...jpg.f638ac4dcc81599844113e41de573ec4.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kari

3

• Spitfire

1

• -Atlas-

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 hour ago, -Atlas- said:

Buna

Este vorba de DDR1 sau exact memoria din poza(cipul respectiv)?

Spor

Alex

Da exact ramul din poza, nu trebuie sa fie musai cu acelasi cip....intre timp am aflat de la un coleg ca ramul care imi trebuie mie este folosit in Pc-urile vechi 486-pentium 1, am nevoie de un cip de pe placuta pentru o combina audio pentru partea de CD.....oricum cumpar toata placuta daca are cineva....

Link spre comentariu
8 hours ago, kari said:

Cu siguranta am eu asa ceva

lasa te rog in pm  un nr de tel cu watsup sa pot trimite poze

Vedeti pe placutele dvs daca e vreun integrat din cele doua K4E1604110-8C60 sau KM44C4100AK-6 sau alt integrat asemanator, poate sa fie si cu alta terminatie. Nu folosesc  watsup decat mail sau puteti sa puneti pozele aici https://postimages.org/

Link spre comentariu

Am gasit astazi in targ(talcioc)ceva care ar putea sa mearga la combina mea, am cumparat placa cu totul, urmeaza pe maine sa schimb integratul si sa vedem daca merge sa  rezolv cu un cip ram de la aceasta placa, imi cer scuze fata de colegii care si-au pierdut timpul sa caute.....

DSCF1069.jpg

DSCF1070.jpg

DSCF1071.jpg

Link spre comentariu

Am rezolvat combina cu unul din integratele TI Z417400-60 de la prima placuta de sus. Multumesc celor care au raspuns.

Se poate sterge.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări