Vizitator valentin24 Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 (editat) salut. in urma unei pene de curent nu mai am lumina in frigider, in congelator becul functioneaza. Banuiesc ca nu sunt becuri arse, nu functioneaza nici cel din stanga nici dreapta. ce pot face? Editat Octombrie 31, 2018 de valentin24 gresela gramaticala Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Verifică întrerupătorul care acționează becurile, de obicei sunt pe o laterală, sau are senzor magnetic. Link spre comentariu
Vizitator valentin24 Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 in afara de acest buton nu mai este nici unul. Link spre comentariu
valentin78ro Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Acum 1 oră, valentin24 a spus: salut. in urma unei pene de curent nu mai am lumina in frigider, in congelator becul functioneaza. Banuiesc ca nu sunt becuri arse, nu functioneaza nici cel din stanga nici dreapta. ce pot face? Verificati daca frigiderul functioneaza . Alarma ca tineti usa deschisa merge?. Este rece pe spatele compartimentului?Daca nu ... sa se fi intamplat ceva pe placa de baza. De acolo prin releu sau triac sunt comandate etajele. Exista posibilitatea sa fie si becurile arse doar. Urate sunt penele de curent ! Link spre comentariu
Vizitator valentin24 Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 frigiderul functioneaza normal, alarma de usa deschisa functioneaza, o sa incerc sa schimb becurile. multumesc de ajutor. Link spre comentariu
Vizitator valentin24 Postat Noiembrie 2, 2018 Partajează Postat Noiembrie 2, 2018 rezolvat, ambele becuri arse, nu imi vine sa cred. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum