Vizitator adycnst Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 buna ziua, am o lustra cu circuitul de mai sus, problema este ca nu se mai aprinde becul, am schimbat triacul, am tensiune de 220 pe ambele borne atat de intrare cat si de iesire dar becul ioc, am schimbat si becul Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Siguranța ai verificat-o ? Poate s-a produs vreun scurt în timp și s-a ars.... Link spre comentariu
Vizitator adycnst Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Siguranta este ok, am tensiune de 220 pe bornele de iesire... Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 (editat) Păi dacă ai tensiune pe ieșire și becul nu se aprinde atunci problema e la montura becului...ia pune o lampă de control direct la bornele de ieșire, se aprinde ? Editat Octombrie 31, 2018 de validae Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Din cite înțeleg eu pe ambele borne de ieșire este aceeasi tensiune. Trebuie urmărită schema și văzut care "fir" este întrerupt. Dacă nu te descurci scoate schema măcar și postez-o și te va ajuta cineva. Altfel, fără placa în fata, e greu sa te ajute cineva. Link spre comentariu
Vizitator adycnst Postat Noiembrie 1, 2018 Partajează Postat Noiembrie 1, 2018 Da, este intrerupt firul din placa pana la bec... Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 1, 2018 Partajează Postat Noiembrie 1, 2018 (editat) .. buna treaba !!! Editat Noiembrie 1, 2018 de cornel1962 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum