Vizitator Alexandru Costiniuc Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Se da un display LCD monocrom de la un bord de motocicleta, care nu stiu din ce motiv avea niste bule de aer sub folie. Nu este vorba de folia polarizanta, ci de o alta cu textura poroasa, si pe care era o grafica care impartea functiile display-ului. Am incercat sa o dezlipesc si de pe restul acestuia insa am ajuns intr-un punct in care m-am blocat. Intrebarile mele sunt. 1. La ce foloseste acea folie? Singurul ei scop era de a tine acea grafica, sau are si alte functii (antireflex, etc) 2. Ma pot astepta sa se defecteze LCD,ul in timp, avand in vedere ca s-a dezlipit. 3. Cum pot dezlipi mai usor restul de folie? Am incercat cu fir de pescuit insa tot nu merge. 4. Pot pune o folie pentru telefoane mobile in loc? Pe aceasta as putea imprima inapoi grafica folosind o imprimanta laser? 5. In partea din stanga sus este o zona mai cafenie. Am mai observat asta si pe alte afisaje LCD, inclusiv pe vremuri la jocurile acelea britch game. Din ce cauza apare si cum se poate remedia? (Daca se poate) Mentionez ca LCD-ul functioneaza perfect, are contrast, afiseaja pe toata suprafata lui. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 31, 2018 Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Încearcă să încălzești display-ul cu un uscător de păr, dar cu grijă fiindcă dacă exagerezi se va distruge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum