Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung, imagine alba?

svsu

Postări Recomandate

5 hours ago, svsu said:

Pe eticheta de pe display scrie: LTM215HT04  BN07-01044A  8XCBJ27B00 V01, iar pe conector PANEL REV00 BN96-20370B HS111214D6.

as15-f de pe t-con

Link spre comentariu
3 hours ago, svsu said:

Pe cine, maica, pe display, pe Tcon,?

Discutie intre 2 militieni:

Militian 1 - Cati ?

Militian 2 - Doi

Militian 1 - Ce doi ?

Militian 2 - Ce cati ?

Eu zic tot 2. Daca aveti cu ce schimbati integratul. Daca nu aveti cu ce schimbati t-conul. Total 2.

Link spre comentariu
6 hours ago, profimex said:

as15-f de pe t-con

Esti sigur ca displayul LTM215HT04 are AS15 ?, oricum ar fi colegu' "svsu" nu cred ca va reusi sa repare tv-ul chiar si cu indicatii primite,  daca nu stie sa explice manifestarea defectului, nu stiu de ce nu a pus o poza ca era cel mai simplu de inteles.....

1 hour ago, yokoono said:

Eu zic tot 2. Daca aveti cu ce schimbati integratul. Daca nu aveti cu ce schimbati t-conul. Total 2.

LTM215HT04 nu are t-con detasabil este incorporat in driverul superior al ecranului

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
15 hours ago, Costica LCD said:

Esti sigur ca displayul LTM215HT04 are AS15 ?, oricum ar fi colegu' "svsu" nu cred ca va reusi sa repare tv-ul chiar si cu indicatii primite,  daca nu stie sa explice manifestarea defectului, nu stiu de ce nu a pus o poza ca era cel mai simplu de inteles.....

LTM215HT04 nu are t-con detasabil este incorporat in driverul superior al ecranului

Mda. Am o bricheta, de aia ruseasca... merge, cred in loc de Gordak, cred. In titlul topicului, scria clar, imagine alba. Adica, dracului, merge backlight-ul si am alb pe ecran.Sa va trimt o poza cu un ecran alb de Samsung?

Sarind peste ironiile voastre fine, gasesc  T-con undeva?

Editat de svsu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări