Vizitator viorelcernat Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 scoate flacari in lateral, parte de jos, partea dreapta. am gasit placuta de prespan arsa putin in partea de sus. ce poate fi busit? va multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Plăcuța aia nu e de prespan, ci din folie de mică. Dacă are arsuri cauzate de grăsimi, cauzează descărcări și flăcări în zona ghidului de undă, adică în dreapta cuptorului. Schimbă acea plăcuță și pune provizoriu o folie de aceeași dimensiune tăiată dintr-un PET incolor, de exemplu o sticlă de apă minerală.Dacă flăcările nu mai apar, trebuie pusă o nouă plăcuță de mică sau teflon.Dacă defectul persistă, au fost afectate și alte componente. Depanarea unui cuptor cu microunde e periculoasă pentru neinițiați, tensiunea e mortală și vorbim de mii de Volți.... Link spre comentariu
Vizitator viorelcernat Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Buna seara. Multumesc. Am folie prespan plastifiata, placa de azbest, folie de textolit. incerc cu PET. De acum incolo. Apreciez atentionarea, voi fi atent. Link spre comentariu
Vizitator viorelcernat Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Multumesc inca o data. A functionat cu petul, dar am rupt lacatul de la usa, (mecanismul jumatate de cerc), ce actioneaza contactul intrerupatorului Spunemi si mie unde gasesc asa ceva. trimit poze nu ma lasa Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Cred că s-ar putea lipi cu superglue, apoi întărit cu scoabe din sârmă de agrafe înfipte din loc în loc pentru rigidizare.Nu cred că se găsesc piese de la mecanisme, cel mult magnetron, bec, motor de platan. Link spre comentariu
Vizitator viorelcernat Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 multam mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum