Vizitator Vlad Luca Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Salut, Am si eu o nelamurire. Mi-am cumparat ieri niste PMR-uri Cobra AM845. Merg foarte bine doar ca atunci cand le bag la incarcat, se incarca ok, dar nu se opresc niciodata din incarcat. Ledurile de pe baza stau in continuu aprinse si pictogramele de pe afisaj arata ca se incarca oricat le-as lasa.Acelasi lucru si daca le incarc cu cablu direct in ele. Este normal sa fie asa? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
radu42 Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Daca nu au incarcatoarele oprire automata incarcati pina aveti afisate toate liniutele .Se pare ca nu au oprire automata a incarcarii. Le puneti la incarcat cind nu mai aveti afisata nici o liniuta.Nici portabila mea VX6R nu are oprire automata ! Nu ar strica sa cititi si manualul ! Link spre comentariu
Vizitator Vlad Luca Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Am citit manualul si nu mentioneaza lucru acesta. Ma gandeam ca cineva de aici are PMR-uri Cobra si stie sigur daca au sau nu au oprire automata. Link spre comentariu
Vizitator Vlad Luca Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 (editat) Incarcatorul meu baga 4.8 volti si 150mA. Statia are 3 acumulatori AAA de 1300 mA. Cum se calculeaza cat trebuie sa stea la incarcat pentru ca nu le am cu electronica deloc. Multumesc. Editat Octombrie 29, 2018 de Vlad Luca Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Numai acumulatoarele cu Li pot fi incarcate in regim automat. In cazul lor, tensiunea de la borne este in functie de gradul de incarcare. Daca aveti acumulatoare cu metal-hidrura, la care tensiunea la borne este constanta pana se descarca, nu se poate stabili prin masurarea tensiunii cat de incarcate sunt. Le incarcati dupa ceas, cate ore sunt trecute in prospect. Link spre comentariu
Vizitator Vlad Luca Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 (editat) 1 hour ago, VAX said: Numai acumulatoarele cu Li pot fi incarcate in regim automat. In cazul lor, tensiunea de la borne este in functie de gradul de incarcare. Daca aveti acumulatoare cu metal-hidrura, la care tensiunea la borne este constanta pana se descarca, nu se poate stabili prin masurarea tensiunii cat de incarcate sunt. Le incarcati dupa ceas, cate ore sunt trecute in prospect. Va multumesc mult pentru raspuns dar in manual nu se mentioneaza durata de incarcare. Se pot pune acumulatori cu litiu in ele? Imi puteti spune va rog cum sa calculez durata de incarcare in conditiile in care incarcatorul meu incarca cu 4.8 volti si 150mA. Statia are 3 acumulatori AAA de 1300 mA. In dockul de incarcare se pun ambele statii. Cand se incarca ambele statii puterea de incarcare se injumatateste? Editat Octombrie 29, 2018 de Vlad Luca Completare Link spre comentariu
radu42 Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Puneti-le in incarcator si incarcati pina apar toate liniutele ! Nu este nevoie de altceva ! Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 (editat) @Vlad Luca Incarcati-le timp de 12 ore. Timpul de incarcare = (capacitatea ac/ curentul de incarcare) x 1,4 Ar fi bine sa le incarcati mai putin, cam 10 ore, sa fiti sigur ca nu se suprainarca si isi pierd din capacitate. Editat Octombrie 30, 2018 de VAX Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum