Vizitator clubd Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 buna, cine stie de unde pot sa cumpar un kit receptor FM ?construiesc o statie si vreau sa integrez si un radio inauntru... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Poti sa cumperi un radio ieftin (se gasesc pe la rubrica Vanzari) si sa integrezi circuitul in aplicatia ta. Link spre comentariu
cipcirip Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Am eu ieftine...vezi ,,diverse`` la vanzari. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 buna, cine stie de unde pot sa cumpar un kit receptor FM ?construiesc o statie si vreau sa integrez si un radio inauntru...Ce fel de statie, daca nu sunt indiscret? Link spre comentariu
Vizitator clubd Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 statie de amplificare, am inceput proiectul de anul trecut, sper sa iasa ceva tare, o sa pun si poze cand o sa fie gata... in partea din fata o sa fie 32 de vu-metre a 8 leduri fiecare, cum este la winamp le-am consytuit deja, cu corectii... o sa iasa ceva fain... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum