elctropan Postat Ianuarie 16, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Cred că trebuie scos aceste ştift şi văzut mai departe... Link spre comentariu
Hover Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 12 minute, elctropan a spus: Cred că trebuie scos aceste ştift şi văzut mai departe... Daca scot stift posibil sa iasa in sus tot bratul de pe ax. Link spre comentariu
Bogdan2022 Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 Buna ziua, am un pick-up Ziphona 001 si am observat ca butonul stop nu functioneaza. L-am desfacut si are o tija conectata la buton, dar in partea cealalta nu se afla nimic se termina in forma de L si se misca tija liber stanga/dreapta la apasarea butonului. Nici roata dintata nu se angreneaza, indiferent daca este pe manual sau automat. Aveti ceva imagini mai detaliate cu tija de stop? Sau ceva sfaturi? Multumesc Link spre comentariu
mandel Postat Martie 23, 2023 Partajează Postat Martie 23, 2023 La 06.03.2022 la 16:08, Bogdan2022 a spus: Buna ziua, am un pick-up Ziphona 001 si am observat ca butonul stop nu functioneaza. L-am desfacut si are o tija conectata la buton, dar in partea cealalta nu se afla nimic se termina in forma de L si se misca tija liber stanga/dreapta la apasarea butonului. Nici roata dintata nu se angreneaza, indiferent daca este pe manual sau automat. Aveti ceva imagini mai detaliate cu tija de stop? Sau ceva sfaturi? Multumesc Am aceeași problemă, ați rezolvat-o în vreun fel? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum