Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pickup Ziphona reglaj cursă braţ!

elctropan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elctropan

9

• Hover

5

• sesebe

2

• surubarila

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...

Buna ziua, am un pick-up Ziphona 001 si am observat ca butonul stop nu functioneaza. L-am desfacut si are o tija conectata la buton, dar in partea cealalta nu se afla nimic se termina in forma de L si se misca tija liber stanga/dreapta la apasarea butonului. Nici roata dintata nu se angreneaza, indiferent daca este pe manual sau automat. Aveti ceva imagini mai detaliate cu tija de stop? Sau ceva sfaturi? Multumesc

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
La 06.03.2022 la 16:08, Bogdan2022 a spus:

Buna ziua, am un pick-up Ziphona 001 si am observat ca butonul stop nu functioneaza. L-am desfacut si are o tija conectata la buton, dar in partea cealalta nu se afla nimic se termina in forma de L si se misca tija liber stanga/dreapta la apasarea butonului. Nici roata dintata nu se angreneaza, indiferent daca este pe manual sau automat. Aveti ceva imagini mai detaliate cu tija de stop? Sau ceva sfaturi? Multumesc

Am aceeași problemă, ați rezolvat-o în vreun fel?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări