Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa 17IPS19-5 V.1

Vizitator

Postări Recomandate

Acasta sursa LED are defect mosfetul 501 ( sdt17nf03l ) notat pe schita manual service.Un echivalent cap coada se poate sa ma ajutati va rog.Multumesc...:reytre

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• buleu_alexandru

1

Top autori în acest subiect

La 28.10.2018 la 7:27, buleu_alexandru a spus:

Banuiesc  ca este vorba despre acest tranzistor:   https://ro.mouser.com/datasheet/2/389/std17nf03l-1-974329.pdf

STD17NF03L

Iti mai trebuie echivalent,  sau problema era notarea gresita a tranzistorului ? 

(am observat si eu ca nu da niciun rezultat pe google codul scris de tine)

Multumesc

Va multumesc si eu pentru anumite indicatii,notatia tranzistorului am luato de pe o schema descarcata tot de pe net.Originalul de pe placa are codul prajit exact la jumatate,ce se mai vede pe original este: FD...AN

vestel_17ips19-5_smps_sch.pdf

Link spre comentariu
Acum 16 minute, clement a spus:

Va multumesc si eu pentru anumite indicatii,notatia tranzistorului am luato de pe o schema descarcata tot de pe net.Originalul de pe placa are codul prajit exact la jumatate,ce se mai vede pe original este: FD...AN

vestel_17ips19-5_smps_sch.pdf

Asa este,am gresit eu.imi cer scuzzee.STD si nu SDT, multumesc ca mati elucidat ca daca nu sunt atent!! Multa sanatate va doresc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări