neagu Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Seara buna la toata lumea,de vreo trei zile am probleme cu inchiderea usilor la logan, adica cand vrea sa inchida cand nu. Am inlocuit bateria,am verificat contactii, taciurile,verificat trasee si totusi cand vrea cand nu. Acum nu sant sigur de este din cheie sau din modulul masini.Cum as putea sa verific de functioneaza telecomanda? Link spre comentariu
buleu_alexandru Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 (editat) Ce se intampla atunci cand nu vrea ? Apesi pe buton si nu se intampla absolut nimic ? Acum am inteles, ca nu esti sigur daca nu cumva telecomanda nu functioneaza corect, deci banuiesc ca nu misca nimic cand nu vrea. Editat Octombrie 27, 2018 de buleu_alexandru Link spre comentariu
neagu Postat Octombrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Apas pe oricare din butoanele telecomenzi dar nu face nici o comanda, daca incui cu cheia merge bine. Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 daca scoti mai mult timp bateria din telecomanda ..trebuie sa reintroduci codul pe telecomanda 0 la un service ,,sau are buton de reset pe receptor si tii apasat 5 sec si apoi 5 comenzi pe telecomanda Link spre comentariu
neagu Postat Octombrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Multumesc am sa incerc maine. Link spre comentariu
neagu Postat Octombrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Nu stiu care este codul,si nu stiu nici cum as putea sal introduc in telecomanda pentru ca nu are nici un fel de mufa, acum ma apuc sa desfac sa vad de are buton de reset. Link spre comentariu
neagu Postat Octombrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Rezolvarea a fost la servis, un modul nou si cheie, cel vechi sa defectat , multumesc mult de ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum