Vizitator viobio Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Duminica viitoare , pe data de 04.11.2018 , intre orele 9...14 , organizez o auditie . Adresa locatiei , București,sector 5 , Calea Rahovei 266-268 , in incinta SC ELECTOMAGNETICA SA . Actorii principali sunt , ultimul amplificator construit de mine si o pereche de incinte Dali Oberon 7 https://www.dali-speakers.com/loudspeakers/oberon/oberon-7/ Incintele sunt puse la dispoziție de SC HIGH END AUDIO SRL http://www.highendaudio.ro importator Dali in Romania , la auditie va fi prezent Florentin Paunescu , din partea firmei SC HIGH END AUDIO SRL . Amplificatorul prezentat de mine este un PP , ultraliniar , clasă AB . Tuburi folosite : 4XKT88 Electroharmonix 2XECC82 Tesla NOS 2XEF86 RFT NOS Transformatoarele de iesire si cel de alimentare sunt Hammond Putere 2X46,5w 4/8 ohmi THD 0,38% la 46,5w , 1000hz . Cine dorește , poate veni cu muzica proprie in format CD sau SACD Sursa va fi un SACD MARANTZ SA7001 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Vă astept mâine . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 4, 2018 Partajează Postat Noiembrie 4, 2018 La 03.11.2018 la 7:28, Faust2018 a spus: Vă astept mâine . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Acum 23 ore, Faust2018 a spus: Link spre comentariu
300B SE Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Vă rog sa ne spuneti cine a participat. Va multumesc. Link spre comentariu
300B SE Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Nu, doar nume de user de pe Elforum... . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 (editat) 1 oră în urmă, matropower a spus: Nu, doar nume de user de pe Elforum... . Au fost cinci membri Elforum , eu , Zal , Morpheus, si încă doi carora nu le stiu id-ul , ultimii patru sunt inactivi pe acest forum . Restul au fost de pe un forum audiofil , cei mai multi au venit via fb , peste 75% din participanti , am avut evrnimentul postat pe citeva grupuri fb . Am impresia că de ceva timp multe discuții s-au mutat pe fb , practic oricine își poate face un grup care după un timp devine un fel de forum , numai că in functie de setari fiecare poate fi moderatorul propriului grup sau poate pune mai mulți administratori , lumea se mișcă si .... evoluează . Editat Noiembrie 5, 2018 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum