Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audiție VIOTUBEAMP

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Duminica viitoare , pe data de 04.11.2018 , intre orele 9...14 , organizez o auditie .

Adresa locatiei , București,sector 5 , Calea Rahovei 266-268 , in incinta SC ELECTOMAGNETICA SA .

Actorii principali sunt , ultimul amplificator construit de mine si o pereche de incinte Dali Oberon 7 https://www.dali-speakers.com/loudspeakers/oberon/oberon-7/

Incintele sunt puse la dispoziție de SC HIGH END AUDIO SRL  http://www.highendaudio.ro importator Dali in Romania ,  la auditie va fi prezent  Florentin Paunescu , din partea firmei SC HIGH END AUDIO SRL .

Amplificatorul prezentat de mine este un PP , ultraliniar , clasă AB .

Tuburi folosite 

4XKT88 Electroharmonix

2XECC82 Tesla NOS 

2XEF86 RFT NOS 

Transformatoarele de iesire si cel de alimentare sunt Hammond

Putere 2X46,5w 4/8 ohmi 

THD 0,38% la 46,5w , 1000hz .

Cine dorește , poate veni cu muzica proprie in format CD sau SACD 

Sursa va fi un SACD MARANTZ SA7001 

IMG-20181026-WA0017.jpg

IMG-20181026-WA0016.jpg

IMG-20181026-WA0015.jpg

file.jpg

file-1.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 300B SE

2

Vizitator viobio
1 oră în urmă, matropower a spus:

Nu, doar nume de user de pe Elforum... .

Au fost cinci  membri Elforum , eu , Zal , Morpheus, si încă doi carora nu le stiu id-ul , ultimii patru sunt inactivi pe acest forum . Restul au fost de pe un forum audiofil , cei mai multi au venit via fb , peste 75% din participanti  , am avut evrnimentul postat pe citeva grupuri fb . Am impresia  că de ceva timp multe discuții s-au mutat pe fb , practic oricine își poate face un grup care după un timp devine un fel de forum , numai că in functie de setari fiecare poate fi moderatorul propriului grup sau poate pune mai mulți administratori , lumea se mișcă si .... evoluează .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări