Vizitator Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Intr-o jumatate de ora plec din Koln sa vizitez. Ce recomandati? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Din fericire, nu fumez nici tutun. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Fusei la Bruxelles. Fu super! Cam nasoleanu pana parcai. Va recomand. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 27, 2018 Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Mai trag maine o tura scurta pe-aici. Mi se cam lua de drumuri lungi. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Eu am fost in amandoua orasele si am fost profund impresionat. Dar cel mai mult am stat in Anvers si de acolo, timp de 10 zile, am vizitat cat de mult am putut! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Am mai fost prin Dusseldorf si prin Bonn. A fost cam frigut. Frumoase oraselele. O sa mai vin in Koln anul asta si poate fac un Berlin si un Frankfurt. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Din Frankfurt treci si prin Heidelberg. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Poate. Merci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum