niculita59 Postat Octombrie 26, 2018 Partajează Postat Octombrie 26, 2018 (editat) PRET: 200RON Produsul este o statie de lipit termostatata realizat cu microcontrolerul ATMEGA8. Are trei temperaturi presetate selectabile din cele 3 butoane de pe panoul frontal ( randul de sus), iar cu cele doua butoane de jos se poate seta orice temperatura dorita in pasi de 1 grad. Dispun de doua modele: Una este realizata cu transformator clasic de 24V/4A, iar cealalta este realizata cu o sursa in comutatie de 24V 3A. Ambele modele functioneaza perfect. Alimentarea partii electronice se face din sursa separata asigurata de un minitransformator ,pentru a nu apare interferente cu sursa principala care incalzeste letconul. Letconul este Solomon cu sonda tip K. In kit intra statia, letconul si suportul pentru letcon. Consumul pe rezistenta este un jur de 2A iar partea electronica are un consum redus de aproximativ 25-30mA. Editat Octombrie 26, 2018 de niculita59 Am omis pretul. Link spre comentariu
medone Postat August 10, 2019 Partajează Postat August 10, 2019 (editat) Salut, As dori sa cumpar una dintre statil de lipit si anume pe cea cu transformator. Nu prea stiu nimic despre letconul Solomon, dar sper sa fie calitate. Statia suporta [ la conector si controler] si un alt letcon, poate mai performant? Spune-mi te rog cum pot intra in posesia ei [ a statiei ] si cum platesc. Eu locuiesc acum in Romania Multumesc [email protected] Editat August 10, 2019 de medone Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum