Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Compartimentul frigider nu răcește

trasorv

Postări Recomandate

In congelator sunt  -20 grade și nu stiu dacă  pierderea freonului ar mai asigura temperatura asta  ... Așa cum am spus nu am nici schema aparatului  .....

Editat de trasorv
Link spre comentariu

experienta personala neplacuta - la fel aveam si eu - in congelator -18 grade si in partea de frigider +14 grade - frigiderul fiind in garantie.
a venit meseriasul - a bagat freon - a mers cam 1 saptamana apoi aceeasi situatie.
episodul doi - s-a schimbat toata lada (pierdea freon in partea de frigider) mai putin usile si compresorul - la o luna s-a blocat compresorul de tot.
s-a inlocuit tot frigiderul pe garantie.
ar trebui sa va pregatiti sa va cumparati altul - cred ca scapa freon pe undeva...
la urmatoarea dezghetare probabil sa nu mai inghete nici congelatorul...
am deja 4 ani de cand stau cu termometrul in frigider...

Editat de caesar07000
Link spre comentariu
48 minutes ago, trasorv said:

Deși un frigider nu are complexitatea unui televizor, se pare că nu poate nimeni să spună cu precizie  care este cauza la problema ridicată de mine ....

Ar trebui ? Eu zic ca nu . Nici frigotehnistii buni nu rezolva intotdeauna din prima , mai " alearga "  cateodata dupa defect , la vizita urmatoare . Dupa ce rezolvati , poate ne spuneti in ce a constat defectul . Vedem cat de aproape am fost ... , cei care au postat posibile cauze .

P.S. - eu cel putin am postat despre placa electronica de la una din combinele mele ... nu e chiar televizor , dar nici vreo banalitate . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 11 ore, doru3160 a spus:

Fa si tu ca toata lumea...cheama un meserias, plateste si te rezolva.

Păi un meseriaș a fost  chemat dar nu a rezolvat problema  ..... banii în schimb ia luat. Problema reală după cum am spus la început ,este că combina frigorifică se află undeva departe de oraș .... dar desigur că intr-un final va trebui dusă intr-un service specializat 

Link spre comentariu

Desigur că vă țin la curent cu rezolvarea problemei dar ținând cont ca se apropie iarna probabil că mai are de așteptat. ..

Numai bine va doresc tuturor și vă mulțumesc pentru implicare  !

Link spre comentariu
Acum 25 minute, trasorv a spus:

Păi un meseriaș a fost  chemat dar nu a rezolvat problema  ..... banii în schimb ia luat. 

Asa fac toti, cu deosebirea ca unii rezolva, unii nu.Tu ai avut ghinion sa-l nimeresti pe cel ieftin.

Link spre comentariu

Neplacuta situatie . Dupa cum ati spus , vine iarna . Ar trebui sa aduca si ceva " frigider " natural ... cateodata si congelator . Asta daca o mai veni ... la 26 grade celsius cu plus , cate au fost ieri la mine ... 

Link spre comentariu

Daca a venit si ,,meserias,, si a bagat freon si a mers ceva timp, inseamna ca are sigur un por si pierde din freon. Posibil sa nu mai renteze sa fie reparat, daca este mai vechi nu cred ca se mai fac piese - eu nu am gasit la fabrica o amarata de garnitura de usa la un frigider de vreo 10 ani. Si un defect nu se poate stabilii la sigur prin intermediul internetului, trebuie vazut frigiderul si mai rau este ca are partea de serpentine in peretele frigiderului si nu se vede daca este aluminiul corodat si pete usoare de ulei in zona porului.

Link spre comentariu

De asta spuneam ca in domeniul asta merita sa platesti pe altul decat sa te apuci de unul singur.Nu contest, de schimbat un termostat am mai schimbat, dar de rest am chemat firma acasa, l-au insfacat si l-au dus la sediul lor, au remediat cand s-a putut remedia si l-au adus inapoi functional si cu garantie. Pt verificare etanseitate mi-au explicat ca dupa golire, baga presiune mare pe instalatie, sigileaza si verifica daca se modifica ceva in 48 ore.Mi-au explicat asta dupa ce i-am intrebat de ce nu se poate mai repede... De asta spun, meseriasul care se respecta nu ia banii si pleaca ci rezolva cand se poate.

Link spre comentariu

frigiderul are  pierdere de freon ,  sunt doua posibilitati pe unde pierde ,una pe la conducta de  anticondens ,destul de des intilnit .sau vaporizatorul din racitor  spart .[pori ], in aceasta situatie se pune placa de racire exterioara aplicat pe peretele exterior in interiorul racitorului ,dupa punerea acestei placi obligatorul se anuleaza si anticondensu ,se incarca cu freon  si va merge perfect ,toata aceasta operatiunie o face un frigotermist bun.....

Editat de neluelectron
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări