GeX Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Mi-a ramas un subwoofer Targa HT5.1AS (satelitii si boxa centrala le-am folosit la altceva) si as dori sa va cer parerea in legatura cu o statie pentru acesta. As dori sa-l folosesc in principal legat de un TV, asta inseamna in principiu o intrare optica. Apoi, pentru ca suntem in 2018, ar fi bun si un Bluetooth, eventual si un USB. Ce parere aveti, merita sa-l fac cu module cumparate de la chinezi? Daca da, ce module recomandati in functie de experienta Dvs? Sau imi recomandati sa cumpar o statie de gata, gen Onkyo TX-8220 (2.1) sau Onkyo TX-SR373 (5.1)? Targa HT51AS_de.pdf 10.02.2005.pdf Link spre comentariu
elektronu85 Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 (editat) Eu vaz ca bass-ul e deja amplificat (subwoofer activ).... de ce iti mai trebuie statie??? Editat Octombrie 25, 2018 de Shambala Link spre comentariu
GeX Postat Octombrie 25, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Pentru sateliti si intrari, desigur. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum