Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

peugeot 306 lipsa difuzoare si cabluri spate

Kytan666

Postări Recomandate

masina e un peugeot 306 midnight 1.9 D , si am montat un mp3 jvc si lipsa sunet spate (difuzoarele sunt in capota la portbagaj) am demontat , si lipsa difuzoare , problema e ca nu sunt nici cabluri .....am desfacut pe laterale pe unde vin fire m-am uitat nu le gasesc , din mufa de la cass pleaca 8 fire pt 4 difuzoare , dar nu le gasesc , stie cineva pana unde merg , unde se termina , sa trag de acolo fir pana in capota la portbagaj ? va rog cat de repede se poate ca nu pot sta prea mult cu masina bucati :axe: ms mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

4

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

teoretic ar trebui sa ajunga aceleasi culori ca si la mufa de la cass, adica verde si violet daca e iso. Vezi in ce directie pleaca manunchiul de fire si verifica in partea aferenta. cablurile pot merge ori prin stanga prin prag, ori prin dreapta prin prag, dar pot merge si pe sus pe deasupra usilor, stanga sau dreapta. Nu am pus pe modelul asta ca sa stiu exact, dar ar trebui sa le vezi daca te uti sub bord, in stanga sau in dreapta ;)

Link spre comentariu

nu e iso , pozitionarea e la fel dar culorile sunt amestecate si e pe baza de rosu , galben , alb si un gri deschis si sunt puse aiurea culorie , nu cum se stie cu verde , verde cu dunga si tot asa ele din cass pleaca undeva spre motor si nu am gasit nici un manunchi de dedesubt sun ff bine bagate , am gasit manunchiul ce duce la lampi spate si la stergator spate ... precizez e break .. dar nu par sa fie acolo firele , am gasit fire pt o boxa cea din stanga gate trase , dar in mufa in care intra pe pini lor nu e legat nimic sunt lipsa , iar pe fire e acelasi cod ca cele ce pleaca din cass deci eu zic ca nu ajung firele pana in spate ..

Link spre comentariu

deci .. stie cineva unde gasesc cablurile la difuzoarele din haion la un peugeot 306 SW ...din casetofon pleaca pt toate 4 , dar nu ajung pana in spate ..

Link spre comentariu

rezolvat .. trase alte cabluri si gata ... sa ma ceva in standardu lor , difuzoare ovale ce nu-s in standardele din comert ..n-am gasit de cumparat la mag de specialitate , numa 2-3 firme fac pt ele ... si is scumpe .. offf... si am pus rotunde .... :rock:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări