Dxxx Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Buleu_Alexandru - am inteles ca nu doresti defapt sa aprofundezi modificarile sistemului de racire intr-un topic separat, si ca nu era decat o paranteza. In acest caz raspunsul scurt este: - daca iei un bec chinezesc el este facut sa intre in exact in doza existenta in far, deci daca este bec H7 va avea spre fata exact forma becului H7 si spre spate va avea adaugat driverul si sistemul de racire... asa ca poate / sau nu poate sa intre in spatiul existent. - de multe ori intra la limita, dar asta este o mare problema, pentru ca nu mai ramane loc de evacuare a aerului in cazul sistemelor cu ventilatie activa. - daca iei becul chinezesc si se potriveste eu consider ca vei folosi partile mecanice, deci inclusiv racirea asa cum este ea, nu pentru ca ar fi perfecta, ci pentru ca aproape sigur nu exista loc sa o mai suplimentezi - deci mmerita sa faci upgrade numai la led si driver. - daca mecanica si racirea nu corespund - atunci este de aruncat, sau de folosit intr-o pozitie unde ajunge flux luminos mult mai mic si racirea proasta devine suficienta - cum ar fi la luminile echipate OEM cu sub 20W (stop, semnal, DRL). Deci daca CHINEZISMUL NU CORESPUNDE MECANIC SI LA RACIRE, atunci nu mai ramne decat solutia de a construi tot sistemul de inlocuire de la zero, lucru pe care nu il recomand decat pentru cineva extrem de bine dotat pe partea mecanica, cum am spus deja. Implica heat-pipe-uri si radiatoare personalizate. Eu cred ca efortul este prea ,mare ca sa merite. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Noiembrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2018 Acesta este modelul la care m-am oprit dupa multe cautari. (https://www.xenon-store.ro/Set-2-leduri-HB3-9005-pentru-far-auto-2x35w-Chip-C) Are racire pasiva cu aripioare, ledurile sunt foarte mici si dispuse astfel incat sa imite filamentul becului. Deci nu ar trebui sa existe zone luminate neuniform sau cu umbre. Acum ramane de vazut in realitate cum se comporta, daca nu e ok le trimit inapoi. Mai verific inca o data sa vad daca exista destul spatiu in spatele farului pentru ansamblul aripioare/driver. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum