Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DILEMA: Angajat la..''STAT'''sau la ...PRIVAT ???

Postări Recomandate

Nu e comunist , e de la Bruxelles . Domnul a fost consilierul d - nei ministru de justitie , actual deputat in Parlamentul European . Deci stie cum e mai bine pentru noi , cu democratia , anticoruptia si celelalte . Si cu drogurile ... ca a aflat din California , unde a tras pe nas , cica e bine la buget ! si in general pentru oricine ... Ma rog , asa zice tasta dansului , pe reteaua de mobilizare , Facebook ! Si in " intoxicarile " de interviuri ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

e OK domnisoara! iar daca barbatilor le place sa admire o femei sexi semidezbracata, de ce nu ar avea dreptul si femeile sa admire un barbat in chiloti!

oricum, chestia respectiva nu se intimpla in fiecare zi si deja observ ca se deturneaza discutia de la intoxicarile cu agentiile care platesc manifestantii si ciini sa iasa pe strazi.

Link spre comentariu

Eu as fi curios ce reactie ar fi avut politia din California , unde a fost junele militant la specializare in " ierburi ", daca ar fi defilat asa in metrou . Am vazut oameni " echipati " cu catuse pentru mult mai putin , acolo , in tara tuturor posibilitatilor . Nu e ca in filme ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 30 minute, Marele Savant a spus:

... agentiile care platesc manifestantii si ciini sa iasa pe strazi.

Numai daca se ocupa locurile astea platite, prin concurs, altfel, am cautat si eu sa scot bani din asta,daca tot ma duc acolo in strada, si ce sa vezi, n-am nimerit nici o agentie platitoare, care sa arunce cu bani si in caini.E drept ca eu mi-am luat doar motanul, dar daca era vorba de bani, a zis ca invata sa latre, numai sa-l plateasca.Invata si el o limba straina, ca nu-i strica, mai ales daca ieseau si bani.

Citat

ramine ca cel mai bine e sa te caci la 5 metri de locul unde gatesti sau maninci si sa dai cu spray ca sa se duca mirosul!

Unii aleg sa stea cu geamul deschis la baie, in detrimentul chimicalelor la spray care pacalesc nasul.Mirosul tot acolo ramane...pe cand cu geamul deschis e alta poveste.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Nu ... ca n - au timp ! ... si nici nu prea se inghesuie ( doritorii ) . Un link cu procentaje , conspiratie despre care sa schimbam vorba . De parca dispar postarile ... si link - urile , alea raman . Macar la DIICOT ! 

https://www.vox.com/cards/police-brutality-shootings-us/us-police-shootings-statistics

Papagalii aia penali si drogati din foto ... cred ca s - ar fi calificat direct in finala !  Ceva mentiuni ... poate prind si la noi !

P.S. - se pare ca Londra a depasit New - York la omoruri ( infractionale ) ... , vine tare din urma !

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/london-murder-rate-new-york-compare-worse-stabbings-knife-crime-teenagers-statistics-figures-a8286866.html

Editat de gauss
Link spre comentariu

Daca pe mine ma intrebati , nu ! In afara de referirea cu " ultimele doua luni " ... , recunosc ! Altfel , m - am uitat doar la poze . Ma rog , stirea a fost prezenta la CNN , Euronews , RT ( Russia Today ) ... pe astea le urmaresc regulat ( fara sonor , ca nu inteleg nimic ... ) . Posibil si la altele ... la romani am auzit - o la Europa FM . La France 24 a fost o dezbatere de o ora , cu corespondentii din Londra si New - York . Asta daca va referiti la ultimul link . La primul ... n - am citit nimic . Doar foto ! ... adica desenul si graficele . Nu citesc , ca nu inteleg nimic ...

Capture.PNG

Editat de gauss
Link spre comentariu

2017 a fost un an al belşugului la stat. România avea la finele anului trecut peste 1,2 milioane de bugetari, cu aproape 20.000 în plus faţă decembrie 2016 - o creștere record a ultimilor șapte ani. Mulţi s-au angajat în ultimele luni, după ce au crescut lefurile la stat. Un sfert dintre noii angajaţi şi-au găsit locuri de muncă în administraţia centrală şi locală, unde salariile au ajuns, în medie, la aproape 800 de euro. Însă acum, Guvernul se gândește la disponibilizări. 

Nu este prima oară când se discută despre un astfel de scenariu. Tonul l-a dat ministrul Fiananţelor. Acum aproape două săptămâni, Eugen Teodorovici a anunţat că trebuie făcută o analiză cu privire la schema de personal din ministere, deoarece există instituţii în care funcţiile de suport depăşesc 30% şi e nevoie de o administraţie mai suplă. Teodorovici a completat că o decizie în sensul disponibilizărilor ar putea fi luată până la finalul anului. 

https://www.realitatea.net/guvernul-trimite-in--omaj-30prc-dintre-bugetari-teodorovici-chemat-la-raport-de-dragnea--i-tariceanu_2168751.html

Link spre comentariu
On 11/2/2018 at 11:03 AM, gauss said:

Trei sferturi din cei care au plecat aveau WC - ul in fundul curtii  ... si au plecat pentru bani . Pe care in Romania nu i - ar fi castigat niciodata . Mai ales ca nu aveau ce munci ... nici pentru minimul pe economie . Asta cu " am plecat din cauza coruptiei " e mai noua ,  ... cei care " lupta " contra ... au ramas aici , la onegeuri ... dupa cum ne - a luminat seful statului , umbla in chiloti prin metrou si trag pe nas . Nu aer ... , asteptand banii din strainatate pentru manifestatiile " spontane ".

După Revoluţie, nu ştiu cum, dar, ne-am pricopsit cu multe lucruri nasoale şi personaje bizare precum:
Florin Badiţă, "chiloţarul din metrou".
Sandu Matei alias Sandy, "bătăușul de bătrâni".
Cristian Dide, protestatarul care a amenințat că își dă foc legat cu lanţul de gardul Guvernului.
Ovidiu Grosu, cel cu "Flăcări, fum și sânge pe străzi".
Angi Șerban, protestatara grasa, cea care a făcut scandal pe holul Parlamentului.
Cristian Neagoe, purtător de cuvânt la ICR, scria despre ketamina care se afla în pişatul prietenei lui.
Din păcate lista continuă, nu se opreşte aici...

Editat de alcon
Link spre comentariu

Din pacate pentru unii ... , din fericire pentru altii ... , asta este . Exista libertatea cuvantului , si multe alte libertati . S - a vazut si se vede cu prisosinta . In numele acestor libertati , s - au intamplat in Romania multe din cele de astazi . Si bune , si rele . Ce e bun pentru altii , nu e bun pentru unii . De la noi , si de unde - or mai fi ... ca tare multi sant cu ochii pe noi . Si cu pixul , si cu alte mijloace , unele mai democratice decat altele . Din pacate , pentru multi , se cam schimba " clima " . Aia de unde vine lumina ... pe diferite canale . Ca asa - i in viata ( era sa scriu politica , sau tenis ... ) . S - a mers cam mult pe janta ... zguduiturile au scazut viteza , si determina pe unii driveri sa  - si reconsidere parcursul . Mai nou , doamna aceea din Germania ... stapana Europei . Ea a facut - o ... , daca n - a iesit (bine) , s - o traga altii ! Acesti altii se cam gandesc sa schimbe vehicolul... , dintre cei care - l tin in spate . Cat au fost mai de la " margine " ... a mai mers . Din pacate , s - au inmultit , si unii nu pot fi redusi la tacere , sant din tabara celor care au construit masinaria , recte Italia , si altii ... ,  incep sa carcoteasca . La astia nu merge cu forta ... ca au si ei , pot da coate - n gura ! Ca exemplul a fost dat , de perfidul Albion . Care n - a murit , dupa cum s - a crezut si dovedit , pe hartie si alte suporturi ... , din contra . Cam da cu flit fostilor tovarasi de nevoie . Mai nou , si turistii permanenti . Inapoi , la locurile de bastina . Ma rog , aia mai zurbagii ... Astea sunt ... , vremuri complicate . Nu e omul peste ele , ci sub ele ! Om vedea ... asta spunem de zeci de ani . Dupa partituri de la unii sau ceilalti ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Dom'le ce oameni seriosi, cei mai potriviti pentru a discuta la obiect un subiect de mare interes si importanta precum nivelul salarial din Ro...

Din cele scrise mai sus, e foarte clar acum ca noi o ducem rau din cauza chilotarului din poza de la metrou si a altor bezmetici impinsi in fata si aratati de catre Partid ca ar reprezenta opozitia si motivul pentru situatia din Ro... Da' sa stiti ca ati uitat sa ziceti si de LGBT-isti, ca din cauza lor avem salarii mici, nici nu stiu cum de pana acum nu ne-am dat seama de asta!

Si bineinteles,  sutele de mii de cetateni iesiti in strada au fost platiti dinafara si erau drogati, nu-i asa? Si... cam cati dintre ei au fost astfel... 0,1%... 0,05%, sau si mai putini?

Parca retraiesc aici pe elforum anul 1990 cu protestatarii aia despre care se zicea la TV si prin presa ca s-ar droga toti de zor in corturi, declarati golani platiti de fascisti, manipulari care atunci au facut posibila mineriada cu aprobarea tacita sau uneori chiar in aplauzele populare... si astfel fara ca cei cu adevarati vinovati sa ajunga sa fie pedepsiti, ba mai si fiind sustinuti de 80% din populatie si mentinandu-se la putere. Care 80% de atunci, azi se fac ca au uitat ce s-a intamplat si se autodeclara ofuscati pentru ca -vai domnule- ei au dezaprobat atunci ce s-a intamplat... Oare este asa de greu de invatat din istoria traita chiar de noi?

Si ca sa revenim la subiect... oare cam ce salarii credeti ca vi s-ar oferi sau ca ati merita, daca discutia cu angajatorul despre salariu sau despre cresteri salariale ati purta-o exact cum ati facut-o aici?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări