Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Condens sau teava sparta?

ssb

Postări Recomandate

Buna seara,

In bucatarie sub chiuveta, am observat azi doua picaturi de apa, localizate intre robineti si apometre...nu stiu cum se numeste, conector ceva sau olandez? Nu radeti ca nu ma pricep. :)

Am sters picatura la teava de apa rece dimineata iar acum nu mai e nimic, insa am gasit una dedesubt la apa calda! O fi conexiunea aia proasta, canepa aia, o fi din cauza ca sunt vechi, sau o pica de sus de la baterie? 

Sau doar condens? Nevasta-mea gateste non stop si e ft cald si umed in bucatarie mereu..

Multumesc.

Editat de ssb
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ssb

4

• GEO 53 BN

2

• sesebe

1

• Ticu

1

Top autori în acest subiect

M-am uitat mai atent. Este o pata alba pe metal, oxidare cred, acolo se formeaza picatura. Interesant ca dureaza ore intregi pentru o picatura. Cred ca in curand crapa. Exista vreo solutie sa mai prelungesc cateva luni sau chem instalatorul urgent?

Link spre comentariu

Nu sunt de acord,am avut si eu aceeasi problema si dupa stergerea cu o carpa uscata(ca sa observ daca era vreun por,garnitura imbatranita etc),am constatat ca apa fiind mai rece(decat vara),din bucataria (mult)mai calda,se produce...condensul pe tevile de apa rece care ajung in punctul cel mai de jos sub forma de...picaturi !:nerv Repeta stergerea cu carpa uscata de cateva ori si daca apare umezeala in acelasi loc,poti sa iei in considerare inlocuirea furtunului,tevii/schimbarea garniturilor etc !:da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări