valivoi Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 In indicativul aparatului este sonda presetata din fabrica,daca se doreste alta sonda se intra in meniu si se alege manual tipul sondei,dumneavoastra nu ati reusit sa salvati selectia in memoria aparatului. Link spre comentariu
valivoi Postat Iulie 5, 2020 Partajează Postat Iulie 5, 2020 Puneti poze va rog cu eticheta lui si rigleta de legaturi Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Da si cred ca litera K e tip senzor folosit si cu toate ca la setari Sn sunt mai mule tipuri de senzor ,instrumentul nu are inclus si softul pentru senzor PT 100. Dupa ce am vazut intrebarea d-voastra ,eu am tras concluzia asta ,e asa sau nu. MULTUMESC de ajutor.Am atasat foie specificatii. Link spre comentariu
valivoi Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Cate suruburi aveti la rigleta de legaturi? Link spre comentariu
valivoi Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Daca aveti 2 alimentare 2 sau 3 pentru elementul de executie si 3 pentru senzor trebuie obligatoriu sa mearga si PT100. Link spre comentariu
valivoi Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Aveti grija,acest tip de controller are meniul pentru setari avansate blocat trebue deblocate setarile si abea apoi puteti seta tipul de sonda. Link spre comentariu
valivoi Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 poate va ajuta analogia din acest film ,dar trebuie sa setati parametrul Sn nu SL1 ca in film Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 Rigleta spate este 1-2 alimentare 220 v,3-4-5 pentru alarma 1 sau 2 ,3-4-5 alarma 1 sau 2,MULTUMESC 6-7 releu si 8-9-10- borne senzor , din notatie eticheta se conecteaza la 8 cu 9 senzor PT si 9 cu 10 senzor TC .Cu senzor PT cuplat Alb si un Rosu intrun sens arata 550 iar schimbat alb cu rosu afisaza -45 ,in orce varianta folosind si firul 2 de rosu cu borna 10 arata eroare .Am urmarit aceste video clipuri dar la tipul meu varianta de setari e cel din fisa atasata cu Sn tip de senzor .Este semne de intrebare privind combinatia tip controler ,mai clar Rex 100 F iar urmatorea litera se specifica la INPUT K-J-S si D senzor Pt 100, dupa care urmatoru grup de cifre la mine 02 este plaja de masurare 0-400 grade . Dar daca ziceti ca poate folosi si senzor PT care e adevarat e in setari se memoreaza dar nu obtin temperatura reala indiferen care combinatie o folosesc cele 3 fire ,1 ALB si 2 ROSI .MULTUMESC . Link spre comentariu
valivoi Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 (editat) Iclin sa cred ca de nu ar fi fost folosite si celelalte functiuni gen AL1 sau nu ar putea fi folosite toate trei bornele pentru senzor,nu ar mai fi fost puse,chinezul face economie la sange chiar si pentru un surub sau o saiba ,mai ales ca sunt care nu au toate bornele in rigleta prezente gen Editat Iulie 8, 2020 de valivoi Link spre comentariu
valivoi Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 (editat) Editat Iulie 8, 2020 de valivoi Link spre comentariu
valivoi Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 Aveti (1) si (2) alimentare (3) (4) (5) releu (6) (7) AL1, (8) (9) (10) sonda temperatura Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 Da asa este cum ati corectat d-voastra mai sus . Apare o intrebare cum poate lucra senzor PT 100 in bornele PT -borna 8 cu 9 -specificate pe controler cand borna 8 e la GND si borna 9 care e prin R 31- 0 R si R 29 -10R tot la GND .Atasez niste poze . Link spre comentariu
fratello Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 Borna 9 printr-un "lant" de rezistoare se duce catre pinul 5 IC.... Link spre comentariu
Barbu Paul Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 Regulatorul este construit sa functioneze numai cu termocuplu de tip K, nu puteti conecta la intrare o termorezistenta tip PT100 deoarece nu are intrare universala. Cu stima Barbu Paul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum