radu42 Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Am observat ca mi-au aparut multe fisiere cu terminatia .temp in partitia D a hardisk-ului.In paralel,in Chrome nu mai pot sa decarc fisiere pentru ca nu am suficiente "aprobari".Am facut ceva scanari ,antivirusul este Avast free.Sa fie ceva virusache ? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 (editat) Sunt fișiere temporare, nu viruși.Mai ai spațiu liber în partiția de sistem C: ? Nu se folosește ca titlu de topic ,,Ajutor,,.....pui un titlu care să definească problema topicului. Voi șterge acel ,,Ajutor,, după ce iei la cunoștință... Editat Octombrie 22, 2018 de validae Link spre comentariu
radu42 Postat Octombrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Mai sunt vreo 25 Gb iar D-ul aropape gol.Ma enerveaza ca incerc sa downloadez ceva in Chrome si imi spune ca "Nu a reusit.Permisiuni insuficiente".In WExplorer merge. Link spre comentariu
Analfabetul Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Încearcă asta: Link spre comentariu
radu42 Postat Octombrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2018 adica mut fisierele temporare in D ? Link spre comentariu
Analfabetul Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 (editat) Nu le muți Tu. Asta se va întâmpla din momentul modificării (probabil după restart). Tot ce se încărca înainte în C:\Windows\Temp şi (sau) C:\Temp, acum se va încărca în D:\Temp şi D:\Tmp Apoi poți șterge tot din C\W\temp Editat Octombrie 22, 2018 de Analfabetul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum