Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cyber Power cps600e

Toni Marginean

Postări Recomandate

@BRANCA Dimensiunile 240 x 160 x 90mm. Poti face un redresor auto daca nu reusesti sa-l repari (procesor defect).

Nu am avut interesul sa pun analizorul pe firele de la LCD, am reusit sa-l repar asa ca nu l-am mai "transformat" in altceva.

Daca Toni nu poate masura cat scoate in secundar atunci o sa-l desfac diseara pe al meu. desi nu e prea placut sa mai surubaresti ceva functional.

l.e: Alimentare 232V pe ALB - NEGRU = in secundar 8.3V (curent de merg in gol 200mA) si pe ALB - GALBEN in secundar 9.3V (Ipr. 770mA). 

Tineau eu minte ca are doua infasurari doar ca nu le are in partea de secundar (forta) ci in prima asa ca nu ajuta prea mult. In secudnar mai exista o infasurare dar e de curent mic.

@grosu99 acum este OK? Daca ii pun carcasa nu-l mai desfac pentru alte masuratori.

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
Toni Marginean
19 hours ago, grosu99 said:

N-are cine...toti isi dau cu presupusul dar concret ,nimic

Am postat tensiunile dar nu mai exista in istoric! Trebuiau puse in alta sectiune a forumului.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Acum 19 ore, Toni Marginean a spus:

Cam ultimele!

Bună seara. 

Doresc eu restul de surse ce le mai aveți. 

Adresa pe pm. 

Va mulțumesc anticipat

Link spre comentariu
Toni Marginean
La 06.06.2019 la 20:18, yoo a spus:

Bună seara. 

Doresc eu restul de surse ce le mai aveți. 

Adresa pe pm. 

Va mulțumesc anticipat

Se rezolva!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări