modoran Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Acum 3 ore, Stefan. a spus: Eu am primit doar avizul . Vineri la 13:30 am fost la O.P. si mi-a zis ca nu stie daca coletul ajunge asa ca mai bine sa vin luni. Modoran ai uitat sa precizezi ce "defect" a avut primul. Ambele au avut mosfetii crapati ( total 8 buc, un aparat vreo 5 buc defecte si unul vreo 4 ), unul din ele si tranzistoarele smd ce le ataca ( unul npn si unul pnp ). La 22.10.2018 la 5:43, validae a spus: Transformatorul din aceste UPS-uri poate fi utilizat ca și coborâtor de tensiune 230V (cu prize de reglaj) la 2 x 7V NU, traful NU are priza mediana pe secundar, are infasurare secundara separata pentru ventilator si inca una tot separata de mica putere, nu stiu ce valoare are, dar partea de forta NU are priza mediana. Link spre comentariu
radu42 Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Si ce valoare are tensiunea"de forta " ?Daca poate cineva sa masoare.... Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Nu am masurat, dar cred ca in jur de 14V trebuie sa fie. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 (editat) Transformatoarele invertoarelor UPS ce funcționează cu acumulatori de 12V au o înfășurare primară (joasă tensiune) de circa 7-8V fiindcă se ține cont de scăderea tensiunii acumulatorilor în sarcină maximă și de pierderile ce apar prin rezistența ohmică (nenulă) a înfășurării primare. Dacă UPS-ul ar funcționa cu acumulatori de 24V (doi acumulatori de 12V înseriați) atunci această înfășurare ar avea circa 15V tot din aceste considerente.Dar cum acest model funcționa cu acumulator de 12V, ar trebui să aibă înfășurarea de joasă tensiune de circa 7-8V. Poate cineva care va folosi doar traful din ele, va alimenta înfășurarea secundară (ridicător la 230V) la rețea și va măsura tensiunea debitată de înfășurarea folosită inițial în primarul de joasă tensiune și va posta rezultatul. Editat Octombrie 28, 2018 de validae Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 29, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2018 M-am intors in tara si oferta ramane valabila. Am suficiente astfel incat sa alimentez secundarul transformatorului la 220V si apoi postez rezultatul. Eu la schimbul de tranzistoare am marit radiatorul si apoi nu mi s-au mai intors! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Salutari,vreau si eu...o jucarie din aceasta,va trimit adresa pe MP! Link spre comentariu
InfoBit Postat Octombrie 29, 2018 Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Astazi am primit si eu coletul. Multumesc domnului Toni pentru tot. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 29, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2018 Pun bonusuri in loc de elemente sterile pentru ambalat! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 31, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2018 Valabil cu bonusuri in cutiile de ambalaj! Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 (editat) Pana la urma am reusit sa ridic coletul, cu mare intarziere. Produsul este impecabil ca aspect asa cum a spus @Toni Marginean Multumesc. Editat Noiembrie 3, 2018 de Stefan. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Valabil! Link spre comentariu
yo2mhj Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Multumesc foarte mult pentru sursa si pentru bonusul consistent,free upp! Link spre comentariu
adynel Postat Noiembrie 5, 2018 Partajează Postat Noiembrie 5, 2018 Am trimis un MP pentru 2 buc. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 14 hours ago, adynel said: Am trimis un MP pentru 2 buc. Se rezolva! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 Mai sunt dar nu cate au fost! Link spre comentariu
Postări Recomandate