Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cyber Power cps600e

Toni Marginean

Postări Recomandate

Vand, o cantitate mai mare, din asemenea aparate picate in garantie si fara interventii! Contin de interes un traf de retea pe tole de 400W. Pretul este de 50 de lei pe bucata cu transportul si taxele postale incluse, negociabil la multe bucati. Se pot si repara, se defecteaza majoritar o pereche de tranzistoare, cred subdimensionate din fabrica.

0722506910 sau aici pe forum.

Unele sunt in ambalajul original.

Editat de Toni Marginean
Link spre comentariu

Transformatorul ridicător din aceste UPS-uri  (modele cu acumulator de 12V) poate fi utilizat ca și coborâtor de tensiune 230V (primar cu  prize de reglaj) la circa 2 x 7V (secundar cu priză mediană)

Editat de validae
Link spre comentariu
Toni Marginean

Aparatele sunt noi si complete nu sunt "drujbarite"! Sunt ideale pentru cei ce vor trafuri identice si multe.

Doritorii sa-mi lase o adresa pe mesaj privat. Comenzile de azi le voi onora maine iar celelalte doar saptamana viitoare pentru ca voi pleca pana duminica din Cluj.

Editat de Toni Marginean
Link spre comentariu
Toni Marginean
43 minutes ago, InfoBit said:

Aveti mp.

OK!

Sunt foarte ok si merita sa va luati macar cate doua - calitate fb. Parerile de rau, ca si-n cazul dulapioarelor organizatoare, sunt tardive!

:reytre

Link spre comentariu

Eu am primit doar avizul :scarpin. Vineri la 13:30 am fost la O.P. si mi-a zis ca nu stie daca coletul ajunge asa ca mai bine sa vin luni.

Modoran ai uitat sa precizezi ce "defect" a avut primul.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări