Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Perii sarma biax

schematiq

Postări Recomandate

4 hours ago, Ion_Bumbu said:

Ia pentru masini de gaurit nu pentru 20000+ rpm.

Biax-ul are mai mult de 1500-3000rpm. Am incercat si eu sa pun de-alea iefine, probabil pentru masini de gaurit, si aceleasi simptome - imi zburau sarmele in toate directiile cand se invartea pe biax, poate chiar asta e problema reala a celui care a pus intrebarea. Apoi am luat de la firme cu scule serioase si s-a rezolvat problema.

Link spre comentariu
8 hours ago, Ion_Bumbu said:

Eroare de tipar, a linga s pe tastatura, a se citi:

Is pentru...

Tyrolit au astfel de perii.

Stimate domn,chiar si asa, nu era nevoie sa faceti precizarea respectiva. Am cerut ajutorul intrucat gasim greu accesorii de calitate. Oricum, multumesc pentru raspuns.

Link spre comentariu

Domnule, precizarea era necesara deoarece am gresit la tastare, pe buna dreptate am fost citat de colegul @dany_cta, nu avea nici un inteles propozitia.

Aveti aici si un catalog de la Tyrolit, le cautati pe la pagina 160.

http://www.galflex.ro/downloads/2 - TAIEREA SI POLIZAREA.pdf

Daca si astea cedeaza inseamna ca procesul tehnologica aplicat de dumneavoastra are carente.

De Osborn nu m`am lovit decit la cele pentru polizor unghiular, bune.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
24 minutes ago, dany_cta said:

Ceea ce a precizat domnul Bumbu de fapt este:

"Cele pe care le ai tu, de le zboara firele din ele cand le pui in biax, sunt pentru masini de gaurit, nu pentru 20000+ rpm. Cauta perii dedicate biax (20000+ rpm).".

A fost foarte bun comentariu si la obiect doar ca a tastat gresit.

Da, fugim de China dar unele chinezesti speciale pentru biax s-ar putea sa isi faca treaba cat de cat.

Inainte de a cauta accesorii de calitate - cauta accesorii potrivite. Degeaba sunt de calitate daca o sa cumperi tot perii pentru masini de gaurit, nu de turatie mare !

Nu stim ce biax folosesti. Daca vorbesti de ceva mic gen 3.175, toate chinezestile sunt bune de aruncat, eu folosesc dremel/proxxon si isi fac treaba.

Topicul este foarte clar *Perii  sarma BIAX* ,asadar, ce cauta biaxurile dremel/proxxon in discutie ? 

Link spre comentariu

Tu iti dai seama ce intrebare ai pus acolo ?

Biax este o firma producatoare care ofera la sculele rotative prinderi chiar si de 0.5mm: https://www.biax-germany.com/biax-wAssets/docs/kataloge/zubehoer/Spannzangen.pdf

Daca tu cauti perii de sarma, fara sa specifici prinderea, periile dremel/proxxon se incadreaza perfect, mult mai bine decat alea de bormasina.

Poate ai vrea tu sa iti refaci intrebarea ca sa fie mai exacta, noi nu putem sa aflam prin telepatie ce tip de unealta ai tu si ce anume cauti atata timp cat nu oferi detalii.

Cu placere, oricand.

Link spre comentariu

As dori sa completez post-ul lui Dany, poate au si altii nevoie de pensete de diferite marimi pentru polizoare tip "biax".

Chiar sint utile in multe cazuri iar pretul este minor.

https://www.ebay.de/itm/AUSWAHL-SPANNZANGE-fur-Druckluft-Schleifer-Stabschleifer-Geradschleifer-Fraser/371127191588?hash=item5668e78824:m:mXqMo6-OOP45h9UD7OBPApg

Am folosit disc de polizat de la Dremel pe un polizor axial pneumatic cu penseta de 3, 175mm (1/8") si a fost neinchipuit de utila folosirea lui.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări