tuffguy Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Am decis sa postez la sectiunea aceasta pt ca problema mea este legata de PIC.Intr-un sistem cu PIC doresc sa folosesc o memorie Microwire de tipul 93C66. Deoarece nu am gasit exact memoria asta am cumparat 93LC66 de la Microchip.Pana acum toate bune aparent, insa problema de care m-am lovit este ca nu pot programa memoria aceasta in mod corespunzator.Ca programator, in acest scop, folosesc un JDM fara alimentare externa caruia i-am facut un adaptor pt microwire (cu o rezistenta de 4.7 kohm si o dioda zenner de 5.1V conectate la MCLR de la JDM).Softul folosit e IC-prog.Cand incerc sa programez EEPROM-ul mereu primesc eroare la verificare la adresa 00. Dupa aceasta operatie daca citesc memoria observ ca tot continutul a fost programat cu succes mai putin prima locatie.Aceasta problema apare mereu indiferent de cate ori incerc (am incercat mai multe chipuri de la Microchip si aceeasi chestie); am incercat tot felul de combinatii cu setarile de I/O delay din IC-prog si nimic.Cand incerc sa programez o memorie 93c56 sau 93c66 de la ST sau 93lc66 de la Atmel totul decurge cum trebuie.Ce naiba are asa special memoria asta de la Microchip de nu pot programa prima locatie de memorie? Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Nu e cumva cu X la coada? Link spre comentariu
tuffguy Postat Iulie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2007 Nu, dar care e ideea ta? Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Alea cu X la coada au pinii altfel aranjati (rotiti). Link spre comentariu
tuffguy Postat Iulie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2007 Daca ar fi fost asta cauza nu puteam sa programez nici o locatie de memorie. Deci sigur nu e asta problema. Link spre comentariu
Vizitator perieanuo Postat Octombrie 9, 2007 Partajează Postat Octombrie 9, 2007 ai bifat invert data out (parca...,daca nu e data in...) in icprog???? Link spre comentariu
Vizitator teotech Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Salut, acest eeprom poate fi programat in modul 8 sau 16 biti trebuie sa stiut in ce mod lucreaza si programat in consecinta. Link spre comentariu
Vizitator yo8sct Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 umbla la setarile din icprog la timpi baga ceva sub 4 si rezolvi,am patit si eu si am rezolvat.sau ti-o scriu eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum