vl78stc Postat Octombrie 20, 2018 Partajează Postat Octombrie 20, 2018 salutare,am cumparat un leptop lenovo i5 fara wind.si am instalat wind.10 home care a fost cumparat cu licenta de un amic si mi la imprumutat sa bag wind.pe leptop sa vad ca functioneaza leptopul dar mi-a zis ca in scurt timp imi cere activare wind.key licenta cea ce sa si intimplat in 3 zile de la instalare el facind si un bekap pe wind intr-o partitie(E) .Acum am probleme cu activare wind.10 a aparut mesaj in coltul din dreapta activare wind.si am nevoie de ajutor un program ca sa trec peste problema asta. Am gasit pe net arhivator wind.10 si anume KMSpico10.2.1 unde imi cere sa dezinstalez wind.defender am facut si instalat a disparut mesajul cu activare wind.10.dar nu mai pot sa activez defender iar wind.10 la setari imi apare ca neactivat am mesaj eroare acum 0x80070424 iar la inceput am avut 0x803f7001,intreb nu am instalat corect programul KMSpico ? mai sunt variante in afara de wind.cumparat cu licenta sau key prod. daca nu se poate da un raspuns aici poate ma ajuta-ti cu mesaj privat multumesc, 0 Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 20, 2018 Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Trebuie adaugata exceptie in folderul kmspico pentru windows defender Dar mai bine cumperi un serial cu 4 - 5 $ de pe ebay ( nu prea e neaparat legla treaba ) si nu te mai complici cu activatoare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum