Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

revista

dragnea crinu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• PINTI

7

• doru3160

2

• dragnea crinu

2

• Radiotelegrafist

2

Eu am invatat rusa de nevoie . Ma rog ... vocabularul curent si literar , alaturi de gramatica nu stralucesc , n - am exersat vorbind ... cel tehnic , axat pe electric , imi asigura 90 % din intelegerea unui articol sau documentatii de profil , din prima abordare ... , termenii specifici 100 % . Cam 3 ani am muncit intensiv ... cu manuale de liceu , dictionare ... si caiet , creion si guma . Cel putin o ora pe zi . Dupa , ... " intretinerea " , lecturi zilnice de cateva pagini , legate de ce era de lucru . Asta a fost ... nu mi - a facut ( deosebita ) placere . Dar a fost ( si este ) folositor , mai ales dupa accesul la internet , rusii au o solida industrie de publicatii proprii de profil , si copiaza si traduc tot ce apare ... la ei nu functioneaza copyrigt - ul .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Desigur . Nu va suna ca  Cehov , dar asta este . Ma rog , in limita timpului .  Din ce am vazut , rapid ... ar fi un grid - dip - metru tranzistorizat . Poate rezolvam de urgenta ... tot rapid . Adica ce problema intampinati cu el ? Ar trebui sa fie un echipament docil , iar butonarea sa nu puna probleme ... genul de aparat e binecunoscut in randul radioamatorilor . 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări