PINTI Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 In constextul geopolitic actual rusa si araba aste de de baza. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 (editat) Eu am invatat rusa de nevoie . Ma rog ... vocabularul curent si literar , alaturi de gramatica nu stralucesc , n - am exersat vorbind ... cel tehnic , axat pe electric , imi asigura 90 % din intelegerea unui articol sau documentatii de profil , din prima abordare ... , termenii specifici 100 % . Cam 3 ani am muncit intensiv ... cu manuale de liceu , dictionare ... si caiet , creion si guma . Cel putin o ora pe zi . Dupa , ... " intretinerea " , lecturi zilnice de cateva pagini , legate de ce era de lucru . Asta a fost ... nu mi - a facut ( deosebita ) placere . Dar a fost ( si este ) folositor , mai ales dupa accesul la internet , rusii au o solida industrie de publicatii proprii de profil , si copiaza si traduc tot ce apare ... la ei nu functioneaza copyrigt - ul . Editat Octombrie 24, 2018 de gauss Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 24, 2018 Partajează Postat Octombrie 24, 2018 Minunat! Ma puteti ajuta cu o traducere a instructiunilor de la ГИР-1 ? Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Desigur . Nu va suna ca Cehov , dar asta este . Ma rog , in limita timpului . Din ce am vazut , rapid ... ar fi un grid - dip - metru tranzistorizat . Poate rezolvam de urgenta ... tot rapid . Adica ce problema intampinati cu el ? Ar trebui sa fie un echipament docil , iar butonarea sa nu puna probleme ... genul de aparat e binecunoscut in randul radioamatorilor . Link spre comentariu
Postări Recomandate