flores72 Postat Ianuarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Circuite integrate pret intre 5 si 20 lei, in functie de model si numarul de bucati. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/ly4bq8rg/ Adaug urmatoarele pachete , fiecare pachet costand 50 ron, negociabil. Detalii pe privat. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Mai adaug: Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Ianuarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Circuite integrate pret intre 5 si 20 lei, in functie de model si numarul de bucati. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/ly4bq8rg/ Adaug urmatoarele pachete , fiecare pachet costand 50 ron, negociabil. Detalii pe privat. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Mai adaug: Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Ianuarie 17, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Circuite integrate pret intre 5 si 20 lei, in functie de model si numarul de bucati. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/ly4bq8rg/ Adaug urmatoarele pachete , fiecare pachet costand 50 ron, negociabil. Detalii pe privat. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Mai adaug: Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Ianuarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Circuite integrate pret intre 5 si 20 lei, in functie de model si numarul de bucati. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/ly4bq8rg/ Adaug urmatoarele pachete , fiecare pachet costand 50 ron, negociabil. Detalii pe privat. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Mai adaug: Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Februarie 14, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Circuite integrate pret intre 5 si 20 lei, in functie de model si numarul de bucati. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/ly4bq8rg/ Adaug urmatoarele pachete , fiecare pachet costand 50 ron, negociabil. Detalii pe privat. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Mai adaug: Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Circuite integrate pret intre 5 si 20 lei, in functie de model si numarul de bucati. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/ly4bq8rg/ Adaug urmatoarele pachete , fiecare pachet costand 50 ron, negociabil. Detalii pe privat. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Mai adaug: Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Februarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Circuite integrate pret intre 5 si 20 lei, in functie de model si numarul de bucati. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/ly4bq8rg/ Adaug urmatoarele pachete , fiecare pachet costand 50 ron, negociabil. Detalii pe privat. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Mai adaug: Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Februarie 28, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Circuite integrate pret intre 5 si 20 lei, in functie de model si numarul de bucati. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/ly4bq8rg/ Adaug urmatoarele pachete , fiecare pachet costand 50 ron, negociabil. Detalii pe privat. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Mai adaug: Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 8, 2019 Autor Partajează Postat Martie 8, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/ly4bq8rg/ Adaug urmatoarele pachete , fiecare pachet costand 50 ron, negociabil. Detalii pe privat. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Mai adaug: Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 9, 2019 Autor Partajează Postat Martie 9, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. https://postimg.cc/gallery/ly4bq8rg/ Adaug urmatoarele pachete , fiecare pachet costand 50 ron, negociabil. Detalii pe privat. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Mai adaug: Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 21, 2019 Autor Partajează Postat Martie 21, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 24, 2019 Autor Partajează Postat Martie 24, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 25, 2019 Autor Partajează Postat Martie 25, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 26, 2019 Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
flores72 Postat Martie 27, 2019 Autor Partajează Postat Martie 27, 2019 Buna ziua Vand tot ce se poate din piesele pe care de detin. Motivul este , ca nu mai ma pot ocupa de electronica , din cauza unor probleme de sanatate. Nu am timp si nici rabdarea necesara pentru a fixa pret pentru fiecare componenta in parte. Prin urmare pun preturi generice si negociabile. Toate componentele sunt noi si nefolosite, sau doar probate. Difuzoarele sunt din niste boxe KENWOOD si sunt perfect functionale. Va rog sa lasati oferte de pret pe PM. Ofer mai multe detalii pentru fiecare componenta, la cerere. Comanda minima Bucuresti - 30 RON cu livrare personala, iar pentru provincie 50 RON + transport. Revin cat de curand cu alte componente. Multumesc. Acestea mai sunt disponibile , restul s-au vandut. Aparatura audio la pachet , 200lei tot ce se afla in poza: Deck-ul Pionner este functional , dar deruleaza cam greu intr-un sens. Tunerul este ok. DVD-urile sunt ok, dar nu mai am telecomenzile , cred. Restul sunt pentru piese. Detalii , in privat si nu le trimit in tara. Tonerele sunt 100 lei bucata , detalii pe net , sunt noi , in ambalaj original. Toate preturile sunt negociabile si nu includ transportul. Multumesc Accept schimburi cu diverse in special audio. Totul se negociaza mult. Cntact PM Sau [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate