grosu99 Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 E suficienta puterea dar trebuie recalculat divizorul,adica R1......mie mi-a iesit 87 ohmi ptr 30v la iesire Link spre comentariu
nico_2010 Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) La 21.10.2018 la 0:36, Mishu_17 a spus: Am mai facut niste verificari. Cu galben se poate observa iesirea sursei, iar cu albastru intrarea in LM317. Sursa a fost reglata la 26.5V si sarcina a fost de 7.3A. Cum pot sa imi dau seama dupa imagini daca surrsa oscileaza sau nu ? Nu prea inteleg de unde ai ajuns la concluzia ca sursa asta oscileaza? In prima diagrama ai la iesire un zgomot (ca nu prea pot sa-i spun riplu) de circa 10mVpp, care poate proveni de la sonda osciloscopului (la 2mV/div osciloscopul iti poate arata foarte usor un zgomot captat de varful sondei si, de ce nu, de cablul acesteia). Asta pe canalul 1. Pe canalul 2, in schimb, ai un riplu de 100Hz de 4Vpp care, la un curent debitat de 7A (circa) ar putea fi scuzabil. Din diagrama a doua rezulta ca si zgomotul ala de 10mVpp este modulat modest de riplul de 100Hz, insa pe ansamblu, sursa se comporta multumitor, fara sa oscileze. Restul diagramelor nu stiu in ce conditii au fost realizate insa cele de la 6 la 10 pot fi date de lipsa de masa, sau de atingerea varfului sondei de un punct metalic fara legatura electrica si care se comporta ca o antena. Sincer, ma asteptam ca vreunul din corifeii de pe aici sa iti explice ca nu folosesti cum trebuie osciloscopul, insa unul te trimite la foile de catalog ale circuitelor integrate, iar celalalt iti argumenteaza (si corect) ca sursa realizata de tine nu oscileaza. Daca tot nu esti multumit de nivelul de zgomot la iesire, foloseste trasee de masa (cum a spus userul gsabac) in stea, cu punctul comun borna de GND (minus) de la iesirea din sursa si mai poti scoate dioda "anti-prost" de pe bornele de iesire ale sursei (un alt posibil factor de zgomot). De rest, invata sa folosesti corect osciloscopul caci altfel te vei imbolnavi de nervi masurand "oscilatii" acolo unde ele nu exista! Editat Noiembrie 22, 2018 de nico_2010 Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 4 hours ago, Mishu_17 said: @Marian Se poate folosi in loc de divizorul acela complicat format din rezistentele de 8.2k si potentiometrele de 1k si 10k un singur potentiometru multitur de 2k si 2W ? E suficient 2W ? Ce sa faci cu potentiometru de 2W? Ori imi scapa mie ceva ( rog sa fiu lamurit daca este asa ), fie... Omule pentru numele lui D-zeu nu inteleg de ce te complici si te chinui atat cu sursa asta... Schema postata de Smilex cu un PNP+LM317 e asa simpla si sigura... Am adaptat-o eu pentru 30V si i-am facut si pcb. Am scris atat de mult si eu si Smilex si Dl Miticamy, si Dl Gsabac, si Sesebe si multi altii despre sursa asta, mi se pare ilogic si inexplicabil sa mai existe utilizatori pasionati de electronica, si care sa nu o poata pune in functiune... Imi cer scuze daca tonul meu pare usor deplasat dar zau ca-s confuz... Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 1 hour ago, Marian said: Ce sa faci cu potentiometru de 2W? Ori imi scapa mie ceva ( rog sa fiu lamurit daca este asa )... Raspunsul simplu era ca da. 2W sunt anuntate mai toate multiturele pe eBay. Poate ca d-asta are si nu vrea sa cumpere altul. Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) @Marian Am folosit o rezistenta de 100R pentru R6 (vedeti schema) si in felul acesta, daca folosesc un potentiometru de 2k, tensiunea maxima la iesire va fi de 26.25V. Mai mult decat atat nu cred ca voi avea nevoie. Atunci, pe potentiometru va fi o cadere de tensiune de 26.25-1.25V=25V, iar curentul prin potentiometru va fi de 25V/2000R=0.0125A. Puterea disipata pe potentiometru va fi de 25V*0.0125A=0.3125W. Am calculat corect ? Deci, potentiometrele pe care le am eu aici nu sunt suficiente pentru ca sunt de 0.125W. Am cautat pe internet si am gasit de 2W si 2K si am decis sa il cumpar pe acesta. Imi cer scuze ca te bat la cap si pe tine si pe alti utilizatori cu problemele mele legate de sursa asta si alte surse. PS: vreau sa elimin toate rezistentele de 8.2K (R5, R7, R8) si sa folosesc in locul celor 2 potentiometre un singur potentiometru, de 2K. Editat Noiembrie 22, 2018 de Mishu_17 Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Este OK sa folosesti un singur potentiometru multitura in loc de R5, R7, R8, RV1 si RV2. Nu stiu de ce toata complicatia din schema cu atatea rezistente. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Sint folosite 2 potențiometre pt a avea reglaj fin și brut. De obicei unul dintre potentiometre are valoare mult mai mica decit celalalt și este folosit pt reglajul fin. Dacă folosești unul multitura nu mai ai nevoie de reglaj fin pt ca se poate regla destul de fin din numai 1 potențiometru multitura. La schema postanta tensiunea minima pe iesire este 1.25V nu 0V, sper ca știi asta. Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) Multumesc pentru raspunsuri. Daca fac modificarea mentionata de mine, elimin rezistentele de 8.2k si cele 2 potentiometre si folosesc un singur potentiometru de 2k, ce se va schimba in functionarea sursei in afara de tensiunea maxima de iesire ? Editat Noiembrie 22, 2018 de Mishu_17 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 Acum 19 minute, Mishu_17 a spus: Multumesc pentru raspunsuri. Daca fac modificarea mentionata de mine, elimin rezistentele de 8.2k si cele 2 potentiometre si folosesc un singur potentiometru de 2k, ce se va schimba in functionarea sursei in afara de tensiunea maxima de iesire ? Orice modificare in pinul ADJ va aduce modificari ale Uout. Nici pina acum nu ai observat ca daca scazi valoarea rezistorului din adj. spre masa micsorezi Uout ?Si daca maresti se mareste Uout? Asa ca singur poti sa-ti faci plaja de tensiune la iesire. Si daca vrei sa mearga de la zero Out aduci pinl ADJ cu 1,25 volti sub nivelul de masa. 1 Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) 1 hour ago, Marian said: Nu. Adica ai vrut sa zici ca nu se modifica nimic ? 41 minutes ago, Nostalgic said: Orice modificare in pinul ADJ va aduce modificari ale Uout. Nici pina acum nu ai observat ca daca scazi valoarea rezistorului din adj. spre masa micsorezi Uout ?Si daca maresti se mareste Uout? Asa ca singur poti sa-ti faci plaja de tensiune la iesire. Am observat lucrul acesta. Eu am vrut sa intreb daca se modifica alte lucruri in functionarea sursei, in afara de plaja tensiunii de iesire. Nu am pretentia sa mearga de la 0V. Editat Noiembrie 22, 2018 de Mishu_17 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 faceti modificari si testati ce parametrii se modifica ,(poate descoperiti ceva ce proiectantul nu a stiut)."sa ne tineti la ...Iout, dar sa nu depasiti Uout". Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) Nu am inteles ce ati vrut sa spuneti. Va rog sa explicati mai clar. De testat am tot testat de nu stiu cate ori... de fiecare data a fost OK. Editat Noiembrie 22, 2018 de Mishu_17 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 22, 2018 Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 (editat) Acum 48 minute, Nostalgic a spus: faceti modificari si testati ce parametrii se modifica ,(poate descoperiti ceva ce proiectantul nu a stiut)."sa ne tineti la ...Iout, dar sa nu depasiti Uout". la asa schema prea multe testari, sa traduc ce am scris "sa ne tineti la...curent, dar sa nu depasiti etica bunului simt". Editat Noiembrie 22, 2018 de Nostalgic Link spre comentariu
Mishu_17 Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2018 E clar, vad ca nici sursa asta nu o duc la bun sfarsit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum