Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sortare 2SK117GR

victordascalescu54

Postări Recomandate

Desi suntem pe sectiunea de tuburi, vin cu aceasta rugaminte:

am nevoie de un sfat practic, cum sa sortez niste fet-uri 2sk117gr pe care le voi folosi intr-un ccs din coada unui ecc83 folosit ca defazor diferential (LTP)

curentul necesar pentru ambele sectiuni este de 0,92 mA iar alimentarea ccs-ului se face dintr-o sursa stabilizata de -35V.

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victordascalescu54

2

• sesebe

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 42 minute, popa marius a spus:

Unicul rezistor din CCS se modifica pentru curentul cerut de tuburi, valabil in cazul unui FET apoi se sorteaza...:scarpin

Va multumesc, dar fiind  doar un umil pasionat al tuburilor, n-am prea inteles. Gandeam ca sortarea se face anterior functie de maimulte criterii....si ce te faci daca in loc de un fet aidoua in cascoda?

O seara buna

Link spre comentariu

Adică alegi o anumita rezistenta și creezi o sursa de curent pe rind folosind acea rezistenta și fiecare tranzistor și notezi curentul. 

Vrei sa le folosești ca sursa de curent deci polarizate în punct fix și alegi tranzistori avind curenți cit mai identici pt împerechere. Vezi numai ca la o alta valoare de rezistenta s-ar putea sa se mai piardă putin din împerechere, deci preferabil sa folosești valoarea din schema. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări