Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar mufa laptop DELL cu pin central (sau alimentatorul stricat care are si mufa)

nostromo

Postări Recomandate

30 minutes ago, stefan94stefan said:

Am eu alimentator functional daca te intereseaza . 

Si al meu e alimentator functional doar ca i s-a smuls mufa din insertie si nu mai poate fi folosit , in rest e perfect functional . vreau sa-l fac .

1 minute ago, stereobit said:

Vreti alimentatorul cu totul sau doar cablul?

Doar cablul si cat ma face ?

Link spre comentariu
1 minute ago, stereobit said:

25 lei - suma depusa in cont, transport cu Posta inclus.

Cu 40Lei am luat alimentator cu tot , nou nout . Cred ca 25Lei e cam mult , oricum merci de oferta .

Link spre comentariu

Ok, nu am avut idee cat e un alimentator. Am vazut pe olx la 60-70 lei.

Nu tin de pret. Dar nici nu ma tenteaza sa petrec 1h la Posta la coada plus drumul pana acolo (45 min dus-intors).

Daca aveti alte variante de expeditie, sau vreun prieten prin Bucuresti, dati un semn.

Link spre comentariu
Just now, stereobit said:

Ok, nu am avut idee cat e un alimentator. Am vazut pe olx la 60-70 lei.

Nu tin de pret. Dar nici nu ma tenteaza sa petrec 1h la Posta la coada plus drumul pana acolo (45 min dus-intors).

Daca aveti alte variante de expeditie, sau vreun prieten prin Bucuresti, dati un semn.

Multumesc dar nu am , dar daca .......apare ceva dau un semn . Merci inca odata .

Link spre comentariu

Daca aveti din intamplare vreun "capac" de hdd pt laptop Dell D620 sau D630 (ambele folosesc acelasi tip), poate facem un schimb. ;)

Editat de stereobit
Link spre comentariu
56 minutes ago, stereobit said:

Daca aveti din intamplare vreun "capac" de hdd pt laptop Dell D620 sau D630 (ambele folosesc acelasi tip), poate facem un schimb. ;)

Din pacate nu .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări