Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

display 5x8 puncte,cu leduri

Dr.L

Postări Recomandate

am gasit un display de 5x8 puncte(cu leduri rosii),dar nu ii stiu contactele...are 14 pini,cate 7 in fiecare extremitate a displayuluipe spate scrie 2058abam cautat cu google dupa cod...degeabaintrebarea mea este daca stie cineva care sunt pinii,sau dupa ce sa caut eu,mai exactmsle:problema rezolvata,cu o sursa reglabiladaca are cineva nevoie de pini,sa posteze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

3

• aghora17

1

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

ia o sursa de tensiune, pune o rezistenta in serie cu ea ca sa limitezi curentul la 10 mA (U/R=0.01) si apoi ia la rand 2 cate 2 contactele. O sa vezi ca nu e greu sa le gasesti logica. (asta in ideea ca nu au un controller inauntru, ceea ce va face treaba mult mai dificila.)

Link spre comentariu

ezact asa am rezolvat problema,bine ca am sursa reglabila,si am setat tensiunea intre 1,5 si 2v si am vazut exact care sunt piniiacum ma gandesc ce sa fac cu el :smt017

Link spre comentariu

Poti sa faci un mic joc de pong, un mic indicator cu sageti pentru ceva, o miniorga de lumini, un vumetru pe 7 benzi (sau pe 5), etc...

Link spre comentariu

ai cumva si o recomandare de microcontroll;er pt el? la vu-metru ma gandeam si eu,dar trebuie comanda in frecventa(multiplexare parca...ca este ca o grila,si unde se intalneste semnalul +cu - se aprinde punctul)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări