Dr.L Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 am gasit un display de 5x8 puncte(cu leduri rosii),dar nu ii stiu contactele...are 14 pini,cate 7 in fiecare extremitate a displayuluipe spate scrie 2058abam cautat cu google dupa cod...degeabaintrebarea mea este daca stie cineva care sunt pinii,sau dupa ce sa caut eu,mai exactmsle:problema rezolvata,cu o sursa reglabiladaca are cineva nevoie de pini,sa posteze Link spre comentariu
aghora17 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 ia o sursa de tensiune, pune o rezistenta in serie cu ea ca sa limitezi curentul la 10 mA (U/R=0.01) si apoi ia la rand 2 cate 2 contactele. O sa vezi ca nu e greu sa le gasesti logica. (asta in ideea ca nu au un controller inauntru, ceea ce va face treaba mult mai dificila.) Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2007 ezact asa am rezolvat problema,bine ca am sursa reglabila,si am setat tensiunea intre 1,5 si 2v si am vazut exact care sunt piniiacum ma gandesc ce sa fac cu el :smt017 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Poti sa faci un mic joc de pong, un mic indicator cu sageti pentru ceva, o miniorga de lumini, un vumetru pe 7 benzi (sau pe 5), etc... Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2007 ai cumva si o recomandare de microcontroll;er pt el? la vu-metru ma gandeam si eu,dar trebuie comanda in frecventa(multiplexare parca...ca este ca o grila,si unde se intalneste semnalul +cu - se aprinde punctul) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum