BRANCA Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Daca puteti lua de pe okazii la pretul ala e bine.Ia uitati-va pe net la pretul pt LM387.De la 6-10 $ in sus!Pretul fara cost expediere... 1 Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Da-i lu' ala pe okazii 20 de lei pe ele si gata. Sau mai cumpara ceva pana la suma respectiva Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Am înţeles, dragii mei. O să urmez sfaturile dvs. Cu stimă, Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Mai asteapta ca nu da in foc , poate gasim prin cutiute , poate fi recuperate ?? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 (editat) caut si eu prin cutia pandorei.....poate va iesi ceva folositor , nu periculos. Editat Octombrie 16, 2018 de Nostalgic 1 Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Ei, să mai am şi pretenţii - noi sau recuperate! Să le pot folosi unde am nevoie....fie ele noi sau recuperate. Mulţumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 (editat) Doar asa am gasit, intr-un cadavru de RC2770 de la Tehnoton.Daca nu gasesti mai aproape, o rezolvi cu astea.Nu ti le scot de pe placa (decat daca insisti), iti las tie placerea, si daca sunt pocnite, inseamna ca esti cel mai ghinionist depanator din sud estul Europei. Pana acum stiam doar de cele doua ale tale pocnite. Editat Octombrie 17, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Sunt foarte bune dl doru. Le scot eu de pe placă. Trag nădejde sa fie bune. Pentru mine este o onoare că m-aţi introdus în tagma "depanatorilor" - eu ştiindu-mă de "cârpaci". Cele de pe ocazii s-au dat până să ma hotărăsc eu. Mulţumesc. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Ok, lasa-mi datele de expeditie in mp. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Am gasit si eu 2 bucati , unul nou si unul cu urme de cositor (poate gasesc si placutele de la Rally ) Rog adresa pe PM , sunt gratis inclusiv posta !! Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Na belea...acum ai prea multe. Cu cele de la dan-a2 ai sanse cu 50% mai mari sa rezolvi, pt ca unul este nelipit, deci virgin.E bine ca s-a rezolvat pana la urma..poate auzim si noi jucaria mergand. Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Mai multe nu strică la casa omului, mai ales că în cazul arderii(din cauza mea!) a unuia din ele să pot avea la îndemână. Am trimis mp la dl dan-a2. În ceea ce priveste funcţionarea combinei, zic că sunt destul de avansat - iniţial nu am avut nici trafo reţea(am deschis un alt topic pe tema lui) şi un domn user minunat mi-a trimis mai multe decât trafo., exclusiv modulul casetofon - oricum a fost foarte frumos din partea dumnealui. Am început iniţial cu alimentarea şi implicit cu AAF - fiind pe aceeaşi placă, apoi am ajuns la modulul de RF - unde erau lipsă bobinele şi bara de ferită - schema pentru varianta Compact Stereo 01 am primit-o de la dl Şoldan- unde am văzut că sunt 5 bobine pe bara de ferită, adaptând(folosind) până la urmă o bară de ferită recuperată de la un radio Gloria(cu bobine cu tot - 4 bobine) şi bobinând vreo 37 spire pe carcasa de UL pentru a 5 a bobină. Modulul de RF merge pe UUS1, UUS2, gamele de US, pe UM, iar pe UL nu prinde nimic(cu bobinele ca mai sus). Pe UUS, posturile stereo nu se aud decât pe un canal(bănuiesc BA758 - dar nu am integratul), pe UM se aude pe ambele canale. Nu am partea de sus a combinei, doar un pickup Ziphona de la un prieten(fără doza aferentă!), dacă gasesc şi doză, va merge - trebuie cuplat pickupul la mufa aferentă de pe modulul AAF+Alimentare. Partea de casetofon are mecanismul cu câteva clape cu urechile de antrenare rupte(sper să le rezolv), dar mai are probleme la nişte urechi de plastic rupte prin zona antrenării contactelor(nu cred ca pot rezolva). Am promisiune de un mecanism complet de la acelaşi om minunat, dar deja cer prea mult. După ce vor veni BM387AN rezolv si cu modulul casetofon. Am povestit un pic mai mult şi sper să nu fi greşit sau deranjat pe cineva. Ataşez poză cu modulul casetofon si cu mecanismul cu probleme. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 (editat) Acum 21 minute, elctropan a spus: bănuiesc BA758 - dar nu am integratul 758 se gaseste mai usor, asta chiar nu e pasare rara. Daca ai noroc sa fie aceeasi parte mecanica ce a echipat RC2770 poate scoatem de pe aia a mea.La mine nu e chiar in stare buna, are lipsuri (multe), dar poate se nimereste sa aiba bun ce iti trebuie. Fa o poza de ansamblu a partii mecanice sa vad daca seamana sau nu.Eventual fata-verso daca se poate, si daca mai e demontata din aparat.O vreme am zis ca o sa refac jucaria, dar are lipsuri multe si parca nu merita atata munca, mai ales ca are si probleme la carcasa. Editat Octombrie 17, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Partea mecanică este perfect compatibilă între cele două aparate. Uite câteva poze cu ea demontată pe masă. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Pai te-ai scos si cu clapele, ca de rest e cam demolata.Nu are capete, nu are motor, parca mai era volanta pe acolo si clapele.Da, pare aceeasi parte mecanica.Se pare ca nu scapi, trebuie sa-mi dai si mie un mp cu datele, n-am ce sa-ti fac. Te-ai serpit cu 387 dar cu restul n-ai scapat. Link spre comentariu
Postări Recomandate