Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BM387AN

elctropan

Postări Recomandate

Mie îmi trebuie 2 buc.

Dar sunt bune şi mai multe la casa omului - am văzut acum când am avut nevoie.

Mulţumesc.

Editat de elctropan
Link spre comentariu

Ramane sa caut ... pe vremuri aveam . Varianta AN parca are zgomotul mai mic decat cea ( doar ) cu N ... sper sa nu ma insel . Aveam si beta M 381 , mai flexibil si mai performant ( ma rog , compensari externe si alte cele ) . Capsula DIP 14 , spre deosebire de DIP 8 la 387 . Daca le gasesc , dau de stire ...

986226687_BETAM.thumb.PNG.620cde28d1aa299896cc1a944907b58c.PNG

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ok.

Multumesc mult.

M-ar interesa capsula DIP8 mai mult, îmi trebuie să înlocuiesc la o combină Stereo Compact Electronica şi poate e mai greu de adaptat..

Link spre comentariu

Am inteles . Am zis ca construiti ceva ... de unde si divagatiile . Acum ... nu va suparati , sigur e defect ? Nu prea am intalnit . Ma rog , acum 30 de ani ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Vezi daca nu au d-ii din postari la userul nonix.Are si mailul la profil.Acu un an si ceva a avut la vanzare bm387.Daca o mai fi in RO..

Circuitul nu se mai fabrica decat la chinezi-LM387,da cine stie daca e bun de ceva!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, gauss a spus:

Acum ... nu va suparati , sigur e defect ? Nu prea am intalnit . Ma rog , acum 30 de ani ...

Astea se ardeau in draci, de multe ori din cauze necunoscute.  E cel mai prost si mai putin fiabil operational cu care am avut de-a face.

Link spre comentariu

Nu va contrazic ... eu am expus experienta mea practica . Mai am si acum ceva Rally , radiocasetofon auto ... cu integratul respectiv , l - am pastrat din nostalgie , a fost pe masina de serviciu . A rulat sute de casete , cred ca e functional si acum , probabil cu probleme la mecanica ... era oribila . Cu integratul in sine am lucrat si " varsat " , n - am reusit sa busesc nici unul . Probabil chestie de noroc ... sau vreun lot mai bun , daca spuneti ca erau asa proaste , le - am luat personal de la IPRS , de la un coleg de scoala care lucra acolo ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nu ştiu ce să zic despre fiabilitatea acestor integrate.

Combina le avea deja arse sigur dinainte de a face eu vreo ghiduşie.

Este unul pe placa AAF+alimentare şi unul pe placa de casetofon.

De ce s-o fi ars nu ştiu.

La placa AAF am pus unul recuperat dintr-un Rally, dar nu mai am încă unul.

Are cineva la vânzare pe ocazii la 1.50 lei/buc, dar nu face colet mai mic de 20 lei, oricât l-am rugat(avea 7 buc. şi le luam pe toate...).

Mulţumesc oricum că o să căutaţi şi dvs.

L.E.I-am scris şi lui nonix....

O seară bună.

Editat de elctropan
Link spre comentariu

N-am dat de ele. Am din gama 308,301,201,101, si cel mai aproape ca obiect de activitate, A202.E tot preu pt cap magnetic, dar nu e compatibil pin cu pin cu ce cauti. Eu zic daca ai gasit sursa aia, mai cere-i ceva de cativa firfirei si pune mana pe cele 7 integrate.Nu sunt prea solicitate, dar sunt destul de greu de gasit. In afara de Rally nu stiu pe unde le-au mai strecurat in aparatele noastre.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări