elctropan Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Salut prieteni. Are cineva de vânzare circuite integrate de acest tip - BM387AN ? Sau echivalente?!!! Mulţumesc Editat Octombrie 15, 2018 de elctropan Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Multe ? ... Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Mie îmi trebuie 2 buc. Dar sunt bune şi mai multe la casa omului - am văzut acum când am avut nevoie. Mulţumesc. Editat Octombrie 15, 2018 de elctropan Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Ramane sa caut ... pe vremuri aveam . Varianta AN parca are zgomotul mai mic decat cea ( doar ) cu N ... sper sa nu ma insel . Aveam si beta M 381 , mai flexibil si mai performant ( ma rog , compensari externe si alte cele ) . Capsula DIP 14 , spre deosebire de DIP 8 la 387 . Daca le gasesc , dau de stire ... Editat Octombrie 15, 2018 de gauss Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Ok. Multumesc mult. M-ar interesa capsula DIP8 mai mult, îmi trebuie să înlocuiesc la o combină Stereo Compact Electronica şi poate e mai greu de adaptat.. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Am inteles . Am zis ca construiti ceva ... de unde si divagatiile . Acum ... nu va suparati , sigur e defect ? Nu prea am intalnit . Ma rog , acum 30 de ani ... Editat Octombrie 15, 2018 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Poate s-au sinucis... Si eu stiam ca trebuie sa fie asa ceva si pe la mine.O sa ma uit, si daca dau de ele, dau de stire. Link spre comentariu
BRANCA Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Vezi daca nu au d-ii din postari la userul nonix.Are si mailul la profil.Acu un an si ceva a avut la vanzare bm387.Daca o mai fi in RO.. Circuitul nu se mai fabrica decat la chinezi-LM387,da cine stie daca e bun de ceva! Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Acum 2 ore, gauss a spus: Acum ... nu va suparati , sigur e defect ? Nu prea am intalnit . Ma rog , acum 30 de ani ... Astea se ardeau in draci, de multe ori din cauze necunoscute. E cel mai prost si mai putin fiabil operational cu care am avut de-a face. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Nu va contrazic ... eu am expus experienta mea practica . Mai am si acum ceva Rally , radiocasetofon auto ... cu integratul respectiv , l - am pastrat din nostalgie , a fost pe masina de serviciu . A rulat sute de casete , cred ca e functional si acum , probabil cu probleme la mecanica ... era oribila . Cu integratul in sine am lucrat si " varsat " , n - am reusit sa busesc nici unul . Probabil chestie de noroc ... sau vreun lot mai bun , daca spuneti ca erau asa proaste , le - am luat personal de la IPRS , de la un coleg de scoala care lucra acolo ... Editat Octombrie 15, 2018 de gauss Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Nu ştiu ce să zic despre fiabilitatea acestor integrate. Combina le avea deja arse sigur dinainte de a face eu vreo ghiduşie. Este unul pe placa AAF+alimentare şi unul pe placa de casetofon. De ce s-o fi ars nu ştiu. La placa AAF am pus unul recuperat dintr-un Rally, dar nu mai am încă unul. Are cineva la vânzare pe ocazii la 1.50 lei/buc, dar nu face colet mai mic de 20 lei, oricât l-am rugat(avea 7 buc. şi le luam pe toate...). Mulţumesc oricum că o să căutaţi şi dvs. L.E.I-am scris şi lui nonix.... O seară bună. Editat Octombrie 15, 2018 de elctropan Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 N-am dat de ele. Am din gama 308,301,201,101, si cel mai aproape ca obiect de activitate, A202.E tot preu pt cap magnetic, dar nu e compatibil pin cu pin cu ce cauti. Eu zic daca ai gasit sursa aia, mai cere-i ceva de cativa firfirei si pune mana pe cele 7 integrate.Nu sunt prea solicitate, dar sunt destul de greu de gasit. In afara de Rally nu stiu pe unde le-au mai strecurat in aparatele noastre. Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Mi-a răspuns nonix.Caută şi el si dacă nu se găseşte în câteva zile pe la colegi, atunci îi fac celui de pe ocazii altă propunere. Link spre comentariu
Vizitator NONIX Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Buna ziua, Imi pare rau dar nu le-am mai gasit. Cu stima Link spre comentariu
Marius Djdoc Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Am sa verific prin cutiutele mele ,candva am folosit si eu acest circuit,dar trebuie sa ajung la oras pentru asta.Va voi trimite mesaj. Link spre comentariu
Postări Recomandate