Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mini-barieră cu sunet, circuit basculant și coborâre lentă

Ssarmiss

Postări Recomandate

Pentru sărbători poate iei în considerare să completezi bariera și cu un minitraseu feroviar, cu un trenuleț care să acționeze automat barierele când se apropie de ele.Trenulețul poți să-l cumperi de-a gata, trebuie doar să-i intercalezi linia printre bariere și să pui un senzor magnetic care să acționeze barierele...

Link spre comentariu

D-le Ssarmiss,tot respectul meu! Va felicit din toata inima pentru realizare ,iar reactia copilului este tot ce isi poate dori un parinte! Tot binele din lume pentru dvs. si familia dvs!

PS. Am un nepot/nepoata pe drum...ma gandesc cu drag cum va fi sa-i ofer si eu astfel de cadouri la aniversari!...doar sanatos sa fiu pana atunci...!

Link spre comentariu

:) Mulțumim încă o dată tuturor! Plecăciune! 

Așa voi face aproape sigur, voi automatiza un pic bariera să se adapteze unui trenuleț, dar cum ciclul barierei durează destul de mult și nu vreau să îl scurtăm (timp în care probabil trenulețul dă deja două ture de circuit), foarte probabil voi face trenul să aștepte până coboară bariera, chestie nu chiar conformă cu realitatea dar haioasă.

Domnule Flomar, mulțumesc din suflet pentru urări, la fel și dumneavoastră, sănătate maximă căci restul bucuriilor vin de la sine. Până să am un copil, eram complet paralel cu ei, n-aveam nicio treabă. După de a apărut Priki, mai ales că îmi seamănă leit, jur că îmi retrăiesc copilăria. E un sentiment neobișnuit, ca o deplasare în timp în paralel cu realitatea, parcă aș avea grijă și m-aș juca cu mine însumi când eram mic. Avem mintea împărțită în zeci de treburi zilnic și nu credeam că ne ia atât timp fizic să construim o barieră, dar a meritat de mii de ori efortul. Avem încă vreo 6 bariere mecanice în casă, de la Lego, de la Ikea, de la alte magazine, dar asta automatizată este fixxx ce își dorea. Singura jucărie similară este disponibilă într-o rețea de magazine din Japonia și am găsit până la urmă pe cineva care are o rudă în Japonia dar ar fi fost prea din scurt, plus că ne-a spus că bariera face parte dintr-un set de trenuleț foarte complex. Sămătate maximă mamei și nepoțelului/nepoțicii și dumneavoastră! O să fie o plăcere să construiți fel și chip de jucării!!

Link spre comentariu
18 hours ago, Ssarmiss said:

Singura jucărie similară este disponibilă într-o rețea de magazine din Japonia și am găsit până la urmă pe cineva care are o rudă în Japonia dar ar fi fost prea din scurt, 

Hahhahaaha, 

am cumparat din Korea un trenulet cu bariere pentru fiul meu, complet mecanic, cand se apropie trenul, acesta apasa pe un levier sub sine si barierele se lasa jos, dupa ce trece se ridica inapoi, bineinteles totul se intampla rapid si fara succesiunea din automatizarea ta. Nu mai am cutia, dar e posibil sa fi fost Made in Japan, dat fiind ca am cumparat sinele (care erau diferite combinatii) si trenul separat, iar la trenuri aveam de ales intre mai multe trenuri celebre, majoritatea japoneze. Cred ca si japonezii au o pasiune pentru trenuri.

Apropos, intrucat am o relativa mica pasiune pentru fotografie si am un cont pe flickr, am descoperit multe fotografii cu trenuri.

Editat de one
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări