Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dobanda taxa auto recuperata

Nikk

Postări Recomandate

Poate explica cineva  de ce rata/nivelul dobanzii acordate este de 0,02% pe zi ( cuantum stabilit retroactiv  in 2017) pentru intreaga perioada 2008-2018  ? Dobanda datorata (dobanda fiscala) a fost in aceasta perioada de la 0,1 - 0.05 - 0,04 - 0,02% pe zi . Suma de primit se injumatateste ...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

• Nikk

1

• david321

1

Top autori în acest subiect

E ca in bancul cu ovreul care fura la cantar si a fost intrebat cum de tot timpul ii iese mai putin.A motivat ca nu vede bine.A fost intrebat de ce nu da mai mult, daca tot nu vede.Si atunci raspunsul a fost, da ce, is chior? Cred ca asta se potriveste si in cazurile cand statul are de returnat ceva...ce, crezi ca e chior?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Cred ca sunt un caz fericit, plătit în ianuarie 2015, suma de 2850 taxa auto, și primit în 2018 întreaga suma plus vreo 850 dobânda, prima data a întrat suma în cont și după câteva zile dobânda. 

Link spre comentariu

E mai complicata teaba cu dobanzile astea. Se stabilesc trimestrial de BNR. Unele... Etc. etc.

Sunt foarte multe tipuri de dobanzi iar procentul lor este stabilit in mod diferit si-n cuantum diferit. Nu mai zic de aplicarea lor...   Asta asa la modul general in ce priveste dobanzile.

In cazul acestei dobanzi a fost dat un ordin care a stabilit-o la 0,02% , pam pam. Statul iti returneaza conform legii si nu dupa cum bate vantul, prevederile fiind destul de clare in toate situatiile.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări