Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tuner tni-tv 901

ciuca paul

Postări Recomandate

Va salut. Doresc sa-mi achizitionez un tuner digital terestru tip TNI-tv901, care vad ca ar fi mai convenabil ptr.ca vine la pachet si cu antena inclusa.Referitor la acest lucru am un semn de intrebare la cat de buna este aceasta antena in conditiile in care distanta de la releu (Simnic,Craiova) este de aproximativ 30km .Pozitia mea este buna la inaltime pe un deal ,deci fara prea multe obstacole.Poate ea sa aiba un randament bun in aceste conditii sau este neaparat una exterioara?.A doua nelamurire ar fi de mufele de iesire a semnalului ,tv.acesta nu are prevazut decat mufa scart ceea ce   tunerul nu ofera decat hdmi si r-ceauri  .Ar merge sa fac legatura cu un cablu RCA-SCART ?  

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciuca paul

2

• Spitfire

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Cu gluma aia de antena de cameră nu prinzi ceva decât dacă vezi antena de emisie cu ochiul liber. Adică la maximum câțiva km. Vei avea nevoie de o antenă exterioară degajată, o antenă clasică Yagi, sau una de bandă largă de orice fel.Pentru problema mufelor există adaptoare SCART-RCA...

Editat de validae
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca sunteti in varful unui deal, aproape sigur aveti vizibilitate la 30 km., deci va merge foarte bine cu acea antena, eu prindeam prin 2013 DVB-T cu o antena cam ca aia, doar ca era doar "desenata"pe cablaj, si se vedea cristal pe orice post, cu antena pusa jos, pe covor, la parterul unei case imbracata in plasa de Buzau, fara nici un fel de vizibilitate cu Herastraul. Sa nu confundam sensibilitatea unui tuner digital cu cele de pe vremuri, analogice.Nu prindeam acolo nici un fel de post radio FM(88-108MHz), dar DVB-T intra perfect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări