Vizitator blizzard Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 Salut tuturor.Am o rugaminte; pe un Fiat Stilo cu trapa panoramica defecta ... am reusit sa repar partea mecanica, dar mi-am prins urechile la cea electrica (electronica mai bine zis) din cauza ca aceasta are :1. un modul de control master (care deschide trapa in 6 puncte prestabilite de 2 cititoare de rotatii, are senzor de forta care daca detecteaza vreun obiect in calea trapei o opreste, da comanda la al doilea motoras sa traga sau sa inchida perdeluta protectoare de soare, si muuuuulte alte functii).2. al doilea modul de control situat in spatele masinii. in plafon, care, asa cum am zis si mai sus, deschide si inchide perdeluta.Bun; pana acum sper ca ati inteles ceva din ce am scris. Ceea ce vreau eu sa fac este sa-i schimb instalatia originala, sa ma folosesc doar de motorase si sa-i adaug eu alta instalatie dar care sa nu fie asa de complicata. Deci 2 butoane pentru trapa panoramica (deschide- inchide) si 2 butoane pentru perdeluta (deschide-inchide)... fara automatizari.Ce am ? motorasele, 2 butoane si cablu.De ce mai am nevoie ???Daca se poate, si nu este pre complicat, as dori o descriere a instalatiei precum si de cate relee inversoare, modelul acestora si cam tot ce tine de chestia asta.Va multmesc anticipat si scuze daca cer prea mult ! Link spre comentariu
Saracut Stelian Adrian Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 buna ziua ! puteti sa-mi spuneti cate fire are un motoras din acela ? Link spre comentariu
Vizitator sorin2005 Postat August 8, 2007 Partajează Postat August 8, 2007 Eu zic sa folosesti instalatia originala pentru ca e pacat sa o modifici! Daca motorasele sunt bune poate fi reparata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum