paulica Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 Buna ziua.Cine ma poate ajuta cu doua potentiometre ca cel din imagine?(100k liniar dublu)Sa aiba acelasi tip de ax(tesit,lung de 23 mm) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 http://www.niden.ro/potentiometre/123-potentiometru-stereo-100k.html?search_query=potentiometru&results=67 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 potentiometrele din link -ul de mai sus , pe linga faptul ca sint niste mizerii chinezesti de ultimul drum --- vezi pretul de vinzare cu amanuntul din rsr ... va dati seama cam cu ce pret ies ele pe poarta fabricii chineze --- , poate n-ati observat , dar sint cu axul randalinat ... adica pot fi folosite in lipsa de altceva , insa numai schimbind si butoanele ... si invirtite numai la sarbatorile legale , mai des nu . sansele de a gasi potentiometre cu ax cu canal de pana , la un pret cit de cit rezonabil se apropie vertiginos de zero . 1 Link spre comentariu
paulica Postat Octombrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2018 (editat) Aveti dreptate misuraelectronic.Inainte de a cere ajutor aici am cautat pe multe site-uri si nu am gasit.Am nevoie exact de modelul acesta pentru a le inlocui la un amplificator Grundig care a cazut pe fata,nu pot pune alte butoane fiindca stric aspectul,deci va rog,cine are din dezmembrari asa ceva... Editat Octombrie 12, 2018 de paulica Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 1 hour ago, paulica said: Aveti dreptate misuraelectronic.Inainte de a cere ajutor aici am cautat pe multe site-uri si nu am gasit.Am nevoie exact de modelul acesta pentru a le inlocui la un amplificator Grundig care a cazut pe fata,nu pot pune alte butoane fiindca stric aspectul,deci va rog,cine are din dezmembrari asa ceva... Am aceasta varianta,2 bucati,100K lin. Ramane de adaptat cu fire scurte la cablaj. Link spre comentariu
paulica Postat Octombrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2018 andrei_ aveti m.p.Multumesc. Link spre comentariu
paulica Postat Octombrie 23, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2018 Deocamdata am ales solutia propusa de andrei_,am primit potentiometrele de la el si le-am adaptat cu fire.Functioneaza.Multumesc,se poate inchide. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate