Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Potentiometre 100k liniare,duble

paulica

Postări Recomandate

potentiometrele  din  link -ul  de  mai  sus ,  pe  linga  faptul  ca  sint  niste  mizerii  chinezesti  de  ultimul  drum  ---  vezi  pretul  de  vinzare  cu  amanuntul  din  rsr ... va  dati  seama  cam  cu  ce  pret  ies  ele  pe  poarta  fabricii  chineze ---  ,  poate  n-ati  observat ,  dar  sint  cu  axul  randalinat ... adica  pot  fi  folosite   in  lipsa  de  altceva   ,  insa  numai  schimbind  si  butoanele ...  si  invirtite  numai  la  sarbatorile  legale ,  mai  des  nu .  sansele  de  a  gasi  potentiometre  cu  ax  cu  canal  de  pana  ,  la  un  pret  cit  de  cit  rezonabil   se  apropie  vertiginos  de  zero . 

Link spre comentariu

Aveti dreptate misuraelectronic.Inainte de a cere ajutor aici am cautat pe multe site-uri si nu am gasit.Am nevoie exact de modelul acesta pentru a le inlocui la un amplificator Grundig care a cazut pe fata,nu pot pune alte butoane fiindca stric aspectul,deci va rog,cine are din dezmembrari asa ceva...

Editat de paulica
Link spre comentariu
1 hour ago, paulica said:

Aveti dreptate misuraelectronic.Inainte de a cere ajutor aici am cautat pe multe site-uri si nu am gasit.Am nevoie exact de modelul acesta pentru a le inlocui la un amplificator Grundig care a cazut pe fata,nu pot pune alte butoane fiindca stric aspectul,deci va rog,cine are din dezmembrari asa ceva...

Aqua_I14_20181012_194001.jpg

Aqua_I14_20181012_194300.jpg

Am aceasta varianta,2 bucati,100K lin.

Ramane de adaptat cu fire scurte la cablaj.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări